La naţionala sub 20 de ani, băieţii îşi prepară singuri micul dejun. Meniul este unul variat. Fiecare vine cu reţeta lui de acasă.
Chef Nicolai Tand i-a inspirat şi pe pustii din naţionala sub 20 de ani. Perianu, Sava şi Andronache şi-au arătat maiestria în bucătărie în cantonamentul naţionalei de la Arad. Portarul şcolit în Italia, la Juventus şi Torino, înainte să ajungă la campioana CFR, Sava începe dimineaţa cu o omletă.
“Ce delicios arată!“, a spus Răzvan Sava. Perianu, de la FCSB, preferă ochiurile.
“Şi acum Închidem aragazul si mai lăsăm un minut“, spune şi Perianu. Antrenat de Hagi la Farul, Luca Andronache îşi prepară şi el micul dejun.
“Hai să facem un sandwich. Punem nişte brânză topită pe toate trei feliile. Punem cascaval, punem nişte verdeaţă, punem nişte şuncă, completăm cu brânza topită. Acesta este preparatul meu pentru acest mic dejun“, a spus şi Luca Andronache.
- La naţionala sub 20 de ani, băieţii îşi prepară singuri micul dejun
- Meniul este unul variat
- Sezonul din NBA se vede exclusiv în AntenaPLAY, începând cu 26 octombrie
- Aplicaţia Antena Sport poate fi descărcată gratuit acum din AppStore şi GooglePlay
- Sacrificiul pe care l-a făcut Valentin Mihăilă pentru a fi în formă la antrenamentele şi meciurile naţionalei
- Românii vor revanşa în Bosnia şi îi cheamă pe fani cu San Marino, cu gândul la calificare
- Naționala amputaților a pornit sărbătoarea la Buftea după o nouă victorie în Liga Națiunilor
- Copiii care au susținut naționala feminină au avut parte de o surpriză din partea mascotei Ronny
- Fetele din naţionala României le ţin pumnii tricolorilor să se califice la Campionatul Mondial din America
































