La naţionala sub 20 de ani, băieţii îşi prepară singuri micul dejun. Meniul este unul variat. Fiecare vine cu reţeta lui de acasă.
Chef Nicolai Tand i-a inspirat şi pe pustii din naţionala sub 20 de ani. Perianu, Sava şi Andronache şi-au arătat maiestria în bucătărie în cantonamentul naţionalei de la Arad. Portarul şcolit în Italia, la Juventus şi Torino, înainte să ajungă la campioana CFR, Sava începe dimineaţa cu o omletă.
“Ce delicios arată!“, a spus Răzvan Sava. Perianu, de la FCSB, preferă ochiurile.
“Şi acum Închidem aragazul si mai lăsăm un minut“, spune şi Perianu. Antrenat de Hagi la Farul, Luca Andronache îşi prepară şi el micul dejun.
“Hai să facem un sandwich. Punem nişte brânză topită pe toate trei feliile. Punem cascaval, punem nişte verdeaţă, punem nişte şuncă, completăm cu brânza topită. Acesta este preparatul meu pentru acest mic dejun“, a spus şi Luca Andronache.
- La naţionala sub 20 de ani, băieţii îşi prepară singuri micul dejun
- Meniul este unul variat
- Austria - România e live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, pe 7 iunie, de la ora 21:45
- Aplicaţia Antena Sport poate fi descărcată gratuit acum din AppStore şi GooglePlay
- Iubirea de ţară e cea care îi împinge pe teren pe fotbaliştii României: “O mândrie şi o onoare”
- Mascota Ronny e vedetă la antrenamentele naţionalei, alături de Stanciu şi Raţiu!
- Jucătorii României sunt pregătiţi pentru Mondial! Se apropie cel mai dificil meci din grupă, cel cu Austria
- Atmosferă de senzaţie la primul meci jucat la Constanţa de echipa naţională de fotbal feminin!
- Ronny a făcut atmosferă la mare, înainte ca naţionala de fotbal feminin să joace cu Bosnia, în Liga Naţiunilor