La naţionala sub 20 de ani, băieţii îşi prepară singuri micul dejun. Meniul este unul variat. Fiecare vine cu reţeta lui de acasă.
Chef Nicolai Tand i-a inspirat şi pe pustii din naţionala sub 20 de ani. Perianu, Sava şi Andronache şi-au arătat maiestria în bucătărie în cantonamentul naţionalei de la Arad. Portarul şcolit în Italia, la Juventus şi Torino, înainte să ajungă la campioana CFR, Sava începe dimineaţa cu o omletă.
“Ce delicios arată!“, a spus Răzvan Sava. Perianu, de la FCSB, preferă ochiurile.
“Şi acum Închidem aragazul si mai lăsăm un minut“, spune şi Perianu. Antrenat de Hagi la Farul, Luca Andronache îşi prepară şi el micul dejun.
“Hai să facem un sandwich. Punem nişte brânză topită pe toate trei feliile. Punem cascaval, punem nişte verdeaţă, punem nişte şuncă, completăm cu brânza topită. Acesta este preparatul meu pentru acest mic dejun“, a spus şi Luca Andronache.
- La naţionala sub 20 de ani, băieţii îşi prepară singuri micul dejun
- Meniul este unul variat
- Marele Premiu al Țărilor de Jos e live în AntenaPLAY (29-31 august)
- Aplicaţia Antena Sport poate fi descărcată gratuit acum din AppStore şi GooglePlay
- În mâinile lui Curelea, Iencsi şi Dulcea stau noile generaţii de jucători de la naţionala României!
- Naționala de futsal se întrece în declarații de dragoste pentru fani
- Delia Mihalache vine de la PSG să dea goluri pentru naţionala U17 de fotbal feminin!
- Naţionala de fotbal feminin s-ar putea întări cu fete din Australia şi Statele Unite
- Mesajul noului selecţioner al naţionalei U19 pentru jucătorii care au prins semifinalele la Europeanul de acasă