La naţionala sub 20 de ani, băieţii îşi prepară singuri micul dejun. Meniul este unul variat. Fiecare vine cu reţeta lui de acasă.
Chef Nicolai Tand i-a inspirat şi pe pustii din naţionala sub 20 de ani. Perianu, Sava şi Andronache şi-au arătat maiestria în bucătărie în cantonamentul naţionalei de la Arad. Portarul şcolit în Italia, la Juventus şi Torino, înainte să ajungă la campioana CFR, Sava începe dimineaţa cu o omletă.
“Ce delicios arată!“, a spus Răzvan Sava. Perianu, de la FCSB, preferă ochiurile.
“Şi acum Închidem aragazul si mai lăsăm un minut“, spune şi Perianu. Antrenat de Hagi la Farul, Luca Andronache îşi prepară şi el micul dejun.
“Hai să facem un sandwich. Punem nişte brânză topită pe toate trei feliile. Punem cascaval, punem nişte verdeaţă, punem nişte şuncă, completăm cu brânza topită. Acesta este preparatul meu pentru acest mic dejun“, a spus şi Luca Andronache.
- La naţionala sub 20 de ani, băieţii îşi prepară singuri micul dejun
- Meniul este unul variat
- Tragerea la sorţi a barajului pentru World Cup 2026 este joi, 20 noiembrie, de la ora 14:00, LIVE în AntenaPLAY
- Aplicaţia Antena Sport poate fi descărcată gratuit acum din AppStore şi GooglePlay
- Tricolorii U19 visează la calificări la turneele finale şi cu naţionala mare
- Radu Drăguşin arde de nerăbdare să îmbrace din nou tricoul României şi să mai cânte imnul împreună cu fanii
- Radu Drăguşin, primul jucător din Generaţia de suflet care a venit să vadă muralul realizat pentru European
- Ce înseamnă pentru tricolori să li se cânte imnul “Deşteaptă-te, române!” la fiecare meci
- Sacrificiul pe care l-a făcut Valentin Mihăilă pentru a fi în formă la antrenamentele şi meciurile naţionalei































