La naţionala sub 20 de ani, băieţii îşi prepară singuri micul dejun. Meniul este unul variat. Fiecare vine cu reţeta lui de acasă.
Chef Nicolai Tand i-a inspirat şi pe pustii din naţionala sub 20 de ani. Perianu, Sava şi Andronache şi-au arătat maiestria în bucătărie în cantonamentul naţionalei de la Arad. Portarul şcolit în Italia, la Juventus şi Torino, înainte să ajungă la campioana CFR, Sava începe dimineaţa cu o omletă.
“Ce delicios arată!“, a spus Răzvan Sava. Perianu, de la FCSB, preferă ochiurile.
“Şi acum Închidem aragazul si mai lăsăm un minut“, spune şi Perianu. Antrenat de Hagi la Farul, Luca Andronache îşi prepară şi el micul dejun.
“Hai să facem un sandwich. Punem nişte brânză topită pe toate trei feliile. Punem cascaval, punem nişte verdeaţă, punem nişte şuncă, completăm cu brânza topită. Acesta este preparatul meu pentru acest mic dejun“, a spus şi Luca Andronache.
- La naţionala sub 20 de ani, băieţii îşi prepară singuri micul dejun
- Meniul este unul variat
- Inter Club d'Escaldes - FCSB e în direct pe Antena 1 şi live în AntenaPLAY (15 iulie, 21:30)
- Aplicaţia Antena Sport poate fi descărcată gratuit acum din AppStore şi GooglePlay
- Jucătorii lui Mircea Lucescu de la naţională iubesc fotbalul de când erau copii: “Mi-a dat totul”
- Jucătorii naţionalei U19 au mereu în geantă, la antrenamente, fructe şi legume
- Tinerii campioni din mediul rural au avut parte de o tabără de neuitat
- Fanii s-au bucurat de semifinala României U19, de la EURO 2025
- Fanii încep să creadă că naţionala U19 poate să câştige Europeanul U19: “Forţa România”