Închide meniul
Video

Puştii din naţionala lui Pancu vor să meargă la EURO, pe modelul lui Stanciu şi Ianis Hagi: „Ne dorim să le călcăm pe urme”

Publicat: 9 septembrie 2024, 20:13 / Actualizat: 9 septembrie 2024, 21:49

Reclamă

Capturp

Noua generaţie de la tineret prinde energie, când se uită la rezultatele şi calificările naţionalei mari. EURO îi inspiră pe Louis Munteanu, Grameni sau Ianis Stoica. Să ajungă şi ei sus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbaliştii de la tineret au stat cu ochii pe naţionala mare la EURO, iar acum vor Şi ei la un turneu final.

Puştii din naţionala lui Pancu vor să meargă la EURO, pe modelul lui Stanciu şi Ianis Hagi

„Da, cu siguranţă m-au inspirat. Au dat dovadă de putere de grup„, a spus Rareş Pop. „Sunt nişte exemple pentru noi şi ne dorim şi noi să ne calificăm la EURO„, a spus şi Ianis Stoica. „Este un lucru mare, ne dorim să le călcăm pe urme„, a spus şi Cătălin Vulturar.

„Trebuie să ne calificăm pentru a egala performanţa echipei naţionale de tineret din Italia. Ăsta este obiectivul nostru„, a spus şi selecţionerul Daniel Pancu. Pancu şi fotbaliştii lui au ales şi cel mai frumos moment de la EURO al României.

Jocul cu Ucraina, care a fost fantastic„, a mai spus Pancu. „Primul meci, când băieţii au câştigat cu 3-0„, a spus şi Constantin Grameni. „Momentul meu favorit a fost golul lui Stanciu„, a spus şi Cristian Ignat.

Reclamă
Reclamă

Când se fac mari, jucătorii lui Pancu speră să ajungă la naţionala mare pe mâna lui Mircea Lucescu. „Mai ales că dânsul e la echipa naţională mare, e un lucru în plus şi o motivaţie în plus„, a spus Constantin Grameni.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:33

Insipraţie uriaşă pentru Mircea Lucescu. Ştefan Târnovanu, două intervenţii salvatoare în faţa lituanienilor

22:32

LIVE TEXTRomânia – Lituania 1-1. Kucys l-a învins pe Târnovanu! Mihăilă, gol după o pasă fabuloasă a lui Stanciu

22:16

Mama lui Radu Drăguşin îşi susţine fiul din tribună în România – Lituania: „Trăiesc meciurile întotdeauna cu emoţie”

22:15

LIVE SCOREFranța – Belgia 1-0. Cipru – Kosovo 0-4, în grupa României din Nations League. Meciurile serii

22:05

Reacţia lui Florin Prunea după decizia surprinzătoare a lui Mircea Lucescu: „Tot aşa a făcut şi cu noi”

22:03

Valentin Mihăilă, al 5-lea gol pentru echipa națională în România – Lituania! Nicolae Stanciu, pasă „de geniu”

1 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 2 FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe Noah Lyles! Suspiciuni de dopaj: „Nu ai voie de 8 ori” 3 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 4 FotoRăzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui! 5 Jannik Sinner a câştigat US Open 2024! L-a învins pe Taylor Fritz şi a devenit primul italian care se impune la Flushing Meadows 6 Gică Hagi vrea un jucător de la FCSB, după ce transferul lui Haruț la Farul a picat! Toate detaiile mutării
Citește și