Închide meniul
Video

Răzvan Burleanu a sunat adunarea pentru toţi selecţionerii României: „Acesta este obiectivul!”

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2023, 20:59 / Actualizat: 3 iunie 2023, 19:22

Răzvan Burleanu a sunat adunarea pentru toţi selecţionerii României la Casa Fotbalului

Răzvan Burleanu a sunat adunarea pentru toţi selecţionerii României la Casa Fotbalului/ Antena Sport

  • Vine vara fotbalului
  • Burleanu a sunat adunarea pentru toţi selecţionerii României

Vine vara fotbalului! Răzvan Burleanu a sunat adunarea pentru toţi selecţionerii României la Casa Fotbalului, unde „magicianul” Lucian Sânmărtean a arătat că e „as” la quiz. El a răspuns cel mai bine la întrebarile despre echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Sânmărtean i-a batut pe toţi la quiz-ul organizat de sponsorul naţionalelor de fotbal ale României, care a prelungit contractul până în 2028.

Răzvan Burleanu a sunat adunarea pentru toţi selecţionerii României

„(N.r. Dar cne e „magicianul”) Ghici? Cine poate să fie? Aoleu!”, a declarat Marius Niculae.

Reclamă

Toti selecţionerii naţionalelor României s-au reunit la Casa Fotbalului. Naţionala mare a prins gustul victoriilor dupa primele meciuri din grupă şi mai vrea măcar una la duelurile din Kosovo şi Elveţia.

„Pe lângă cele şase puncte pe care le avem, să putem să adunăm alte patru puncte, iar ceea ce ne dorim este ca jucătorii să înţeleagă acest moment extrem de important”, a declarat Răzvan Burleanu.

Reclamă

Şi naţionala de tineret se hrăneşte cu victorii. Cel puţin semifinala! La asta visează tineretul lui Sandoi la Europeanul de acasă.

„Să atingem performanţa din 2019. Acesta este obiectivul”, a mai spus Răzvan Burleanu.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali continuă tirada la adresa FRF, după ce a fost suspendat
Liga 1 • 2 apr., 11:35
Gigi Becali continuă tirada la adresa FRF, după ce a fost suspendat: „Dacă se duce Burleanu şi o pupă pe Demetrescu, ia 3 ani”
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe selecţionerul Edi Iordănescu. Anunţul lui Mihai Stoichiţă
Echipa naţională • 17 mart., 8:25
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe Edi Iordănescu. Ce se întâmplă înainte de EURO 2024
Anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu!
Echipa naţională • 16 mart., 12:25
Anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu!
Răzvan Burleanu, replică acidă pentru Gică Popescu: "Aaa, v-aţi prins repede". Biletele la EURO 2024, motivul disputei
Echipa naţională • 15 mart., 21:21
Răzvan Burleanu, replică acidă pentru Gică Popescu: „Aaa, v-aţi prins repede”. Biletele la EURO 2024, motivul disputei
Echipamentul naţionalei României pentru EURO 2024
Echipa naţională • 15 mart., 20:00
FOTO
Echipamentul naţionalei României pentru EURO 2024! Decizie inedită anunţată de Răzvan Burleanu: „E un tricou învingător!”