Închide meniul
Video

Selecţionerul Edi Iordănescu vrea un stadion întreg în galben la meciurile naţionalei cu Israel şi Kosovo

Reclamă

Publicat: 8 septembrie 2023, 21:01 / Actualizat: 6 februarie 2024, 18:13

Selecţionerul Edi Iordănescu vrea un stadion întreg în galben la meciurile naţionalei cu Israel şi Kosovo. Toţi în galben pentru România! Selecţionerul Iordănescu vrea să vadă doar galben în faţa ochilor la meciurile cu Israel şi Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Uniţi până la capăt, împreună până la capăt. Împreună cu suporterii, România va merge la EURO 2024!”, a transmis selecţionerul Edi Iordănescu.

Selecţionerul Edi Iordănescu vrea un stadion întreg în galben la meciurile naţionalei

Sponsorul tuturor naţionalelor de fotbal ale României a pregătit 16.500 de tricouri pentru fanii care vor încuraja echipa la meciul cu Israel.

Avem nevoie de un public numeros, avem nevoie de suporterii echipei naţionale alături de echipa naţională, să o susţină şi un stadion în galben este bine-venit şi este un impuls în plus pentru a stimula echipa”, a subliniat selecţionerul naţionalei.

Calificare şi stadioane pline pentru România! Asta şi-a propus selecţionerul Iordănescu din prima zi la naţională. Căpitanul Stanciu i-a spus la reunire că e aproape să-şi vadă visul cu ochii.

Reclamă

„El mi-a spus ‘Mister, trebuie să aveţi încredere, pentru că suntem pe drumul corect, publicul va veni probabil mai numeros ca niciodată alături de echipa naţională, iar la fel, suntem cu şanse foarte importante pentru calificare’”, a dezvăluit Edi Iordănescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și