Închide meniul
Video

Şi norocul ne poate ajuta să ajungem la EURO! Edi Iordănescu: „Sper să terminăm odată cu această neşansă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2022, 21:17

Edi Iordănescu, România

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / as.ro

Şi norocul ne poate ajuta să ajungem la EURO. Generaţia de Aur a scos capul în lume după un penalty ratat de galezi, la Cardiff în ’93. Iordănescu e convins că Stanciu şi Ianis pot ajunge departe, cu puţin noroc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi norocul poate decide o calificare la EURO sau mondial. Să fie cu noroc – e urarea fanilor înaintea meciurilor de calificare la EURO.

Sper să terminăm odată cu această neşansă„, a spus Edi Iordănescu.

Să avem rezultate bune şi să facem suporterii români fericiţi„, spune şi Stanciu.

Şi fetele au nevoie de noroc pentru calificări.

Reclamă

Toate echipele parcă aveau parte de puţin noroc şi noi nu aveam parte de el. Şi cred că ar trebui să avem şi noi parte de noroc„, a spus Teodora Meluţă.

Norocul ţi-l mai şi faci. Are şi el doza lui de a obţine succesul„, a spus şi Florentina Olar.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Şi norocul ne poate ajuta să ajungem la EURO
  • Generaţia de Aur a scos capul în lume după un penalty ratat de galezi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și