Închide meniul
Video

Sora lui Ionuţ Radu mănâncă fotbal pe pâine. Anastasia Radu îl are idol pe Cristiano Ronaldo: „E un profesionist!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 iulie 2022, 21:51

Sora lui Ionuţ Radu mănâncă fotbal pe pâine. Anastasia Radu îl are idol pe Cristiano Ronaldo

Anastasia Radu este sora lui Ionuţ Radu / Antena Sport

În familia lui Ionuţ Radu se mănâncă fotbal pe pâine! Sora Anastasia îi calcă pe urme. Dar n-a vrut să stea în poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anastasia joacă pentru Zânele junioare de la Voluntari, dar a refuzat să stea ca fratele ei, Ionuţ Radu, în poartă. Joacă la mijloc şi îi place golul.

Sora lui Ionuţ Radu, Anastasia, joacă fotbal la Voluntari

Consider că este un sport nu doar pentru băieţi. Este o plăcere a mea, pe care o fac în stil feminin„, a declarat Anastasia pentru Antena Sport.

Anastasia a luat medalii la atletism şi a făcut handbal, înainte să se apuce de fotbal. Fratele Ionuţ Radu, care a semnat acum cu Cremonese, a îndrumat-o.

(Reporter: Ce sfat ţi-a dat când te-ai apucat de fotbal?) Păi, mi-a spus să am încredere în mine şi să dobor orice obstacol„, a mai spus sora internaţionalului român.

Reclamă

Idolul Anastasiei e câştigătorul a cinci Baloane de Aur.

Îmi place Cristiano Ronaldo. Este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului. (Reporter: Ştii cât lucrează Ronaldo?) Da, foarte mult. Cam trei antrenamente pe zi!„, a declarat Anastasia Radu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și