Close
Video

Sora lui Ionuţ Radu mănâncă fotbal pe pâine. Anastasia Radu îl are idol pe Cristiano Ronaldo: „E un profesionist!”

De Iulian Focșăneanu
Publicat: 21 iulie 2022, 21:51

În familia lui Ionuţ Radu se mănâncă fotbal pe pâine! Sora Anastasia îi calcă pe urme. Dar n-a vrut să stea în poartă.

Reclamă

Anastasia Radu este sora lui Ionuţ Radu / Antena Sport

Anastasia joacă pentru Zânele junioare de la Voluntari, dar a refuzat să stea ca fratele ei, Ionuţ Radu, în poartă. Joacă la mijloc şi îi place golul.

Reclamă

Sora lui Ionuţ Radu, Anastasia, joacă fotbal la Voluntari

Consider că este un sport nu doar pentru băieţi. Este o plăcere a mea, pe care o fac în stil feminin„, a declarat Anastasia pentru Antena Sport.

Anastasia a luat medalii la atletism şi a făcut handbal, înainte să se apuce de fotbal. Fratele Ionuţ Radu, care a semnat acum cu Cremonese, a îndrumat-o.

(Reporter: Ce sfat ţi-a dat când te-ai apucat de fotbal?) Păi, mi-a spus să am încredere în mine şi să dobor orice obstacol„, a mai spus sora internaţionalului român.

Idolul Anastasiei e câştigătorul a cinci Baloane de Aur.

Îmi place Cristiano Ronaldo. Este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului. (Reporter: Ştii cât lucrează Ronaldo?) Da, foarte mult. Cam trei antrenamente pe zi!„, a declarat Anastasia Radu.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
23:59 Andrei Ivan e sincer după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: „Sincer? Nu îmi place cum arată jocul! Ne-au dominat!” 23:52 VIDEOValentin Mihăilă, primul gol pentru Parma în noul sezon. Cum a marcat jucătorul român 23:30 FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Mihai Rotaru, o nouă victorie în fața lui Adrian Mititelu! Penalty gratuit primit de oaspeți 23:08 FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova, întrerupt 10 minute din cauza incidentelor! Istvan Kovacs i-a trimis pe jucători la vestiare 22:49 Adrian Mititelu Jr. și-a ieșit din minți în timpul derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova: „Suntem furaţi pe faţă şi cu VAR!” 22:42 Penalty controversat dictat de Istvan Kovacs în FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. „A arbitrat foarte prost!” 22:26 Cristi Balaj iese la atac după ce CFR Cluj a rămas în 9 oameni la Ploieşti: „Decizie exagerată!” 22:09 VIDEORobert Lewandowski, primul gol pentru Barcelona! Meci de vis pentru starul polonez 21:42 FotoSpectacol total la FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova! Coregrafiile pregătite pentru „Bătălia Olteniei” 21:33 Mihai Stoica, fermecat de un jucător de la CFR Cluj: „Toată lumea întreba de el!”
Pe același subiect
Ionuţ Radu, dărâmat după gafa din meciul cu Bologna
Serie A • 24 iul., 13:30
Ionuț Radu a vorbit în premieră despre greșeala colosală din Bologna – Inter 2-1: „Am fost la pământ”. Ce i-a spus Handanovic
Alexandru Dobre
Serie A • 19 iul., 16:56
Legiune românească la Cremonese! Alexandru Dobre, aproape de a juca alături de Vlad Chiricheş şi Ionuţ Radu
Ionuţ Radu, cu fularul lui Cremonese
Serie A • 8 iul., 13:52
Ionuţ Radu, prezentat oficial la Cremonese. Românul s-a despărţit de Inter, dar va rămâne în Serie A
Close