Închide meniul
Video

Toată energia pentru România! Edi Iordănescu şi jucătorii naţionalei sar în ajutorul juniorilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 septembrie 2023, 22:07

Toată energia pentru România

Edi Iordănescu şi jucătorii naţionalei sar în ajutorul juniorilor / Antena Sport

Edi Iordănescu şi jucătorii naţionalei strâng puncte şi pentru viitorul fotbalului, nu doar pentru calificarea la EURO. Împreună cu ei, fanii pot aduna şi ei puncte preţioase, care se vor transforma în echipamente de fotbal pentru juniori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până pe 14 noiembrie, toţi românii pot ajuta la strângerea punctelor, pentru ca şcolile de fotbal să se bucure de echipamente noi.

(Reporter: Dumneavoastră cui i-aţi dona?) Bineînţeles că copiilor, celor care iubesc sportul în general„, a spus Edi Iordănescu.

Pentru copiii mai săraci şi care chiar au nevoie„, a reacţionat şi Daniel Birligea.

Eu aş dona şcolii generale de la Câmpea, şcoala unde am învăţat eu carte„, a declarat Nicuşor Bancu.

Reclamă

România lui Pancu n-a luat niciun punct în Albania. Dar jucătorii de la tineret vor să adune puncte pentru juniori.

Aş dona un echipament de fotbal şcolii unde am început, FC Juniorul. Cred că copiii de acolo s-ar bucura de acest echipament„, a anunţat Cătălin Cîrjan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:30 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale Vezi toate știrile
Citește și