Închide meniul
Video

„Toată lumea în galben!” Edi Iordănescu şi „tricolorii”, îndemn pentru suporteri înainte de EURO 2024

Publicat: 27 mai 2024, 20:32 / Actualizat: 28 mai 2024, 20:03

Reclamă

"Toată lumea în galben!" Edi Iordănescu şi "tricolorii", îndemn pentru suporteri înainte de EURO 2024

Fanii naţionalei României, în timpul unui meci/ AntenaSport

Edi Iordănescu şi „tricolorii”, îndemn pentru suporteri înainte de EURO 2024! Zidul galben al românilor e gata să uimească Europa. Tricoul galben al naţionalei devine costum oficial de suporter. „Hai să ne adunăm, să fim împreună, să fim uniţi” – este mesajul lansat de Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toata România în galben pentru meciurile mari de la EURO 2024. Principalul sponsor al naţionalei a pregătit sute de mii de tricouri galbene pentru fani. Şi pentru cei care vor colora în galben arenele Germaniei, dar şi pentru cei care vor transmite de acasă energie pentru jucătorii lui Iordănescu.

„Toată lumea în galben!” Edi Iordănescu şi „tricolorii”, îndemn pentru suporteri înainte de EURO 2024

„(N.r. Să fie şi cei de acasă în galben la meciurile de la EURO?) Da, obligatoriu, toată lumea în galben”, a declarat Dennis Man.

„Orice gest, orice mesaj care pleacă de la suporteri spre echipa naţională va conta”, a declarat Edi Iordănescu.

„Sperăm să fie toată țara în galben, să ne susțină, să fie alături de noi și le promitem că vom da totul pe teren”, a spus şi Denis Alibec.

Reclamă
Reclamă 4

Împreună putem face lucruri măreţe – e mesajul lui Iordănescu.

Hai să ne adunăm, hai să fim împreună, să fim uniţi, pentru că, cu siguranţă avem o şansă în plus pentru reuşită”, a declarat Edi Iordănescu.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:14

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

16:54

Andrea Compagno i-a „cucerit” pe jurnaliștii italieni cu cifrele din China! Mesaj superb despre fostul jucător de la FCSB

16:32

Unde se va juca Neman Grodno – CFR Cluj, returul din turul 2 preliminar al Conference League! Decizia luată de echipa din Belarus

16:26

„România e deja în optimi la EURO 2024” Un fost internaţional ucrainean avertizează: „Va termina la egalitate cu Slovacia!”

16:20

Dennis Politic a anunțat obiectivul lui Dinamo, din sezonul viitor! Ce planuri are la echipa lui Zeljko Kopic

16:20

„Vai de mine, eu nu aş face aşa ceva!” MM Stoica, mesaj virulent înainte de Slovacia – România: „Lumea e bolnavă de ipocrizie!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și