Închide meniul
Video

Toţi copiii pentru România! Edi Iordănescu aşteaptă ca naţionala să primească energie de la micii suporteri cu Andorra

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2023, 21:00 / Actualizat: 17 octombrie 2023, 15:44

Toţi copiii pentru România! Edi Iordănescu aşteaptă ca naţionala să primească energie de la micii suporteri

Edi Iordănescu, selecţioner România / AntenaSport

Selecționerul Edi Iordănescu aşteaptă ca naţionala să primească energie de la micii suporteri la partida cu Andorra de pe Arena Națională. Va fi mare gălăgie la galerie, pentru cele trei puncte cu Andorra din preliminariile Euro 2024. Edi Iordănescu şi naţionala vor primi energie de la un stadion plin cu copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arena Naţională se deschide doar pentru copii şi însoţitorii lor. Edi Iordanescu le promite micilor suporteri că o să plece cu zâmbetul pe buze de la meci.

Edi Iordănescu aşteaptă ca naţionala să primească energie de la micii suporteri la meciul cu Andorra

Înseamnă enorm, naţionala este o flacără care trebuie să ardă continuu, să meargă la aceşti copii…„, a declarat Edi Iordănescu.

Pentru jucătorii lui Edi, calificarea la un turneu final e un vis născut încă din anii copilăriei.

Şi eu am fost suporter de mic, mi-a placut fotbalul foarte mult, iubesc fotbalul, înseamnă foarte mult şi sper că copiii să fie alături de noi şi să le dăm multe motive de bucurie. Să plece cu zâmbetul pe buze„, a spus Vladimir Screciu.

Reclamă

Este cel mai frumos lucru, copiii nu ştiu sa critice, doar ne încurajează cu gandul ca am facut totul pentru ei si vom obtine calificare„, a transmis şi Nicuşor Bancu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și