Închide meniul
Video

Toţi în galben la EURO! Edi Iordănescu şi George Puşcaş sună mobilizarea: „Fanii să ne susţină mai mult ca niciodată”

Antena Sport Publicat: 22 mai 2024, 21:09 / Actualizat: 23 mai 2024, 15:21

Reclamă

Toţi în galben la EURO!

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / AS.ro

Toţi în galben la EURO! Edi Iordănescu şi George Puşcaş sună mobilizarea! Un singur tricou, un spirit, o singură inimă pentru România şi putem face minuni în Germania! Edi Iordănescu sună mobilizarea pentru EURO 2024. S-au lansat şi noile tricouri pentru fanii naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sute de mii de tricouri sunt pregătite în toată ţara pentru fanii naţionalei. „Să fiţi cu toţii în galben la EURO” – e mesajul selecţionerului Iordănescu şi pentru fanii care vor colora arenele din Germania, dar şi pentru cei de acasă.

Toţi în galben la EURO! Edi Iordănescu şi George Puşcaş sună mobilizarea

Să ne susţină mai mult ca niciodată. O singură inimă, împreună cu echipa, să bată în acelaşi timp. Sub acelaşi steag şi acelaşi spirit„, a fost mesajul lui Edi Iordănescu.

George Puşcaş, Denis Alibec, Radu Drăguşin, Florinel Coman şi Denis Drăguş au probat şi ei tricourile fanilor.

O să fim mândri că îmbrăcăm acest tricou şi cu siguranţă vom încerca să ducem mai multe victorii pentru România„, a declarat şi George Puşcaş.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:32

„Nu prea are speranțe” Ianis Hagi, ironizat în presa din Spania înainte de debutul la EURO 2024! Mesaj dur despre vedeta României

20:23

Alvaro Morata a intrat în topul marcatorilor din istoria EURO! Spania a „dustrus-o” pe Croaţia în 45 de minute

20:21

Dinamo a făcut spectacol în primul amical al verii! Cătălin Cîrjan și Adrian Caragea, gol la primul meci în tricoul alb-roșu

19:45

CSM Focșani – CS Dinamo 2-0! Vrâncenii au prins ultimul bilet pentru promovarea în Liga a 2-a!

19:30

LIVE TEXTSpania – Croaţia 3-0. Primul duel şoc de la EURO 2024! Repriză de vis pentru spanioli

19:20

Amical de lux pentru Petrolul! „Lupii” se vor duela cu Jose Mourinho în Turcia

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și