Închide meniul
Video

„Tricolorii” au redescoperit gustul calificărilor, iar acum vor şi la Mondial! Ianis Hagi: „Foamea e de două ori mai mare”

Publicat: 3 septembrie 2024, 16:08

Reclamă

"Tricolorii" au redescoperit gustul calificărilor, iar acum vor şi la Mondial!

"Tricolorii" au redescoperit gustul calificărilor, iar acum vor şi la Mondial!

Generaţia de suflet a aprins flacăra speranţei pentru suporterii români. „Foamea de calificări e de două ori mai mare după Europeanul de vis din Germania”, anunţă Ianis Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi şi Stanciu vor să ducă mai departe povestea Generaţiei de suflet, născută în vara asta la Europeanul din Germania. România a redescoperit gustul calificărilor.

„Tricolorii” au redescoperit gustul calificărilor, iar acum vor şi la Mondial! Ianis Hagi: „Foamea e de două ori mai mare”

Avem foame de performanţă şi de rezultate. E un început pentru noi. Foamea este de două ori mai mare”, ne-a mărturisit Ianis Hagi.

Stanciu e convins că fanii care au colorat Germania în galben la EURO se vor bucura şi pentru alte calificări ale naţionalei.

A fost cea mai frumoasă vară din carierele tuturor. Sperăm să-i facem să mai trăiască astfel de momente”, a declarat Nicolae Stanciu.

Reclamă
Reclamă

Cei mai mici fani i-au făcut vacanţa mai frumoasă lui Stanciu, cu mesajele de dragoste pentru jucătorii naţionalei.

Toţi copiii pe care i-am văzut sunt înnebuniţi după naţională sau după jucătorii din această generaţie”, ne-a mărturisit Nicolae Stanciu.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:09

Când poate debuta Jadon Sancho la Chelsea! Fabrizio Romano a făcut anunțul: „Deja e în formă!”

19:03

„De ce l-ai mai luat?” Transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB, analizat „la sânge”! Clauza care a ridicat semne de întrebare

18:17

Lovitura pregătită de Aston Martin, chiar înainte de Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Cea mai importantă veste a anului!”

17:57

Cine va arbitra Kosovo – România, primul meci pentru Mircea Lucescu pe banca echipei naționale. Decizia luată de UEFA

17:32

Gigi Becali a anunţat o plecare de la FCSB! Cine se va despărţi de echipă, după transferurile lui Bîrligea şi Popescu

17:17

„Maturitate şi hotărâre!” Ianis Hagi, cerut la prima echipă a lui Rangers! Apelul făcut de o fostă legendă a clubului

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 4 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 5 FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente” 6 U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1
Citește și