Închide meniul
Video

Tricolorii sunt cu foame de rezultate! Răzvan Stanca: „Să facem ţara mândră!”. Mesajul de luptă al antrenorului cu portarii

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 august 2022, 21:00 / Actualizat: 16 ianuarie 2024, 21:20

Răzvan Stanca anunţă că tricolorii au foame de rezultate

Răzvan Stanca, antrenor cu portarii la România U21 / Antena Sport

  • Dezvăluiri savuroase ale lui Răzvan Stanca

Tricolorii sunt cu foame de rezultate. Antrenorul cu portarii de la tineret crede într-o nouă Generaţie de Aur şi e convins că tineretul poate câştiga titlul european acasă, în România! Răzvan Stanca visa să ajunga atacant în copilărie, dar a trecut în poarta şi a ajuns la naţionala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost portar la U Craiova, FCSB sau Pandurii Tg. Jiu, Răzvan Stanca a jucat doi ani ca atacant la Sportul Studențesc, înainte să se facă portar.

Dacă aş fi rămas atacant poate nu ajungeam să ajung să joc în Liga 1, chiar să şi debutez la echipa naţională„, a spus Răzvan Stanca.

Reclamă

Tricolorii sunt cu foame de rezultate! Răzvan Stanca are obiective mari cu naţionala de tineret

Antrenorul cu portarii de la naţionala de tineret e convins că fanii pot ajuta echipa României să depăşească semifinala de la EURO, de pe vremea lui Ianis Hagi şi Mirel Rădoi.

„Ne gândim la cât mai sus. Ne gândim chiar la finală şi de ce nu, să o şi câştigăm, să facem ţara mândră. Fotbalul fără fani e ca nunta fără lăutari. Te pot ajuta enorm„, a mai spus Răzvan Stanca.

Reclamă

Răzvan Stanca a devenit mai atent la alimentaţie de când s-a făcut antrenor.

Uşor, salate (n.r. – întrebat ce mănâncă). Pastele, îmi pac pastele. Aş fi subiectiv acum să spun că e banană, deoarece mi se şi spune banana în cercurile apropiate, dar tind spre mango, mango îmi place (n.r. – întrebat ce fruct preferat are)„, a mai spus Stanca.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională
Echipa naţională • 23 mart., 23:36
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica
Liga 1 • 23 mart., 12:39
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica. Propunere în direct pentru atacantul naţionalei: „Vorbesc foarte serios!”
Concluziile lui Edi Iordănescu după România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 23 mart., 0:44
Concluziile lui Edi Iordănescu după România – Irlanda de Nord 1-1: „Trebuie să găsim soluţii!” Mesaj direct pentru Ianis Hagi