Închide meniul

Vlad Chiricheş, de la naţională direct la Galatasaray? Fabrizio Romano a făcut anunţul chiar înainte de Bosnia – România (21:45, Antena 1)

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 iunie 2022, 17:23

Vlad Chiricheş, de la naţională direct la Galatasaray? Fabrizio Romano a făcut anunţul chiar înainte de Bosnia – România (21:45, Antena 1)

Vlad Chiricheş poate pleca de la naţională direct la Galatasaray

Vlad Chiricheş este căpitanul naționalei României | Profimediaimages

Vlad Chiricheş ar putea pleca de la naţionala României direct la Galatasaray. Căpitanul reprezentativei tricolore este tot mai aproape de un transfer la gruparea Cim Bom. Ar putea fi coechipier şi la echipa de club cu Alexandru Cicâldău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Expertul în transferuri, Fabrizio Romano, a oferit detalii despre mutarea şoc care se pregăteşte. Acesta anunţă că şefii granzilor Turciei îl consideră pe Chiricheş înlocuitorul perfect pentru Marcao. Fudanşul brazilian este dorit în La Liga, de Servilla.

Vlad Chiricheş poate ajunge, de la naţională direct la Galatasaray

Galatasaray este interesată ca Vlad Chiricheş să fie viitorul fundaş central al echipei şi va începe, în cel mai scurt timp, discuţiile cu Sassuolo.

Marcao ar putea pleca în această vară, fiind una dintre opţiunile celor de la Sevilla pentru înlocuirea lui Diego Carlos„, a spus Fabrizio Romano pe contul său de Twitter.

Reclamă

 

Şi italienii de la canalesassuolo.it anunţă că fundaşul român ar putea să o părăsească pe Sassuolo. Ar fi fost făcută deja şi o ofertă pentru Chiricheş.

Evoluții în privința negocierilor sunt așteptate în următoarele ore. Între timp, însă, Chiriches face alegeri pentru viitorul carierei sale: fundaşul central ia în considerare să îşi ia rămas bun de la națională„, anunţă sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Informaţiile vin şi după ce cunoscutului jurnalist italian Gianluca Di Marzio a dezvăluit că stopperul lui Sassuolo este dorit de Galatasaray, echipă la care mai evoluează deja alţi doi români, Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău.

Di Marzio nu oferă niciun detaliu despre eventuala mutare, dar românul este trecut pe lista jucătorilor de la Sassuolo de care echipa s-ar putea despărţi în această vară.

Chiricheş e cotat la 2.5 milioane de euro şi vine după un sezon mai degrabă modest, în care a jucat 29 de meciuri în Serie A, fără să-şi treacă în cont gol sau pasă decisivă. Nici în defensivă evoluţiile sale nu au fost apreciate.

Vlad Chiricheş a făcut două gafe uriaşe în partida Muntenegru – România, scor 2-0, la debutul oficial al lui Edi Iordănescu. Îşi poate lua revanşa în această seară, în direct la Antena 1 şi Antena Play. Tricolorii au nevoie uriaşă de o victorie în Bosnia.

  • Meciurile naţionalei României revin la Antena 1, pentru următorii 6 ani. Transmitem viitoarele două confruntări ale tricolorilor: Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1 şi Antena Play) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1 şi Antena Play)

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și