Închide meniul

„Ai grijă ce substanţe iei!” Noul „elev” al lui Patrick Mouratoglou, avertizat după ce a anunţat colaborarea

Viviana Moraru Publicat: 23 februarie 2024, 9:03

Reclamă
„Ai grijă ce substanţe iei! Noul „elev al lui Patrick Mouratoglou, avertizat după ce a anunţat colaborarea

Noul "elev" al lui Patrick Mouratoglou, avertizat după ce a anunţat colaborarea

Patrick Mouratoglou/ Profimedia

Noul „elev” al lui Patrick Mouratoglou a fost avertizat imediat după ce a anunţat colaborarea cu antrenorul francez. Holger Rune a primit mai multe comentarii în care fanii îl sfătuiau să aibă grijă ce substanţe consumă, dat fiind faptul că antrenorul francez s-a declarat responsabil de suspendarea Simonei Halep pentru dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Holger Rune este noul „elev” al lui Patrick Mouratoglou. Cei doi au reluat colaborarea, după ce au lucrat împreună şi anul trecut.

Noul „elev” al lui Patrick Mouratoglou, avertizat după ce a anunţat colaborarea

Fanii nu au uitat de faptul că Simona Halep a consumat un supliment contaminat, supliment care i-a fost recomandat de către staff-ul lui Patrick Mouratoglou. Astfel, după ce Holger Rune a anunţat că va fi antrenat de tehnicianul francez, fanii au transmis un mesaj dur.

„Ai grijă ce substanțe iei!”, a transmis un internaut, la postarea prin care Holger Rune a anunţat reluarea colaborării cu Patrick Mouratoglou.

Sportivul danez a venit imediat cu replica. Acesta i-a asigurat pe fanii săi că doar mama lui se ocupă de substanţele pe care el le consumă, şi nu staff-ul său.

Reclamă

„Fără griji. Mama mea a avut întotdeauna controlul asupra acestui lucru și va continua să aibă grijă”, a transmis Holger Rune.

Holger Rune a fost pregătit de Boris Becker, până în urmă cu câteva săptămâni. Danezul a mai fost antrenat de Patrick Mouratoglou între octombrie 2022 şi august 2023, reuşind să cucerească în acea perioadă cel mai important trofeu al carierei, turneul Masters de la Paris, după o finală cu Novak Djokovic.

Dezvăluiri explozive de la Academia Mouratoglou: „Li se dau sportivilor substanţe!”

Dezvăluiri explozive de la Academia Mouratoglou. Una dintre speranţele tenisului românesc, Sara Maria Popa, a spus că de la 12 ani, sportivilor de la Academia Mouratoglou li se dau nişte substanţe pentru care atât părinţii, cât şi juniorii trebuie să semneze ca să îşi dea acceptul.

Reclamă 4 / 0/3

Sara Maria Popa a ajuns la Academia lui Patrick Mouratoglou la vârsta de 12 ani. Sara a vorbit şi despre cazul Simonei Halep şi a avansat un scenariu incredibil. Românca de 18 ani a susţinut că mulţi sportivi apelează la substanţe interzise.

„Eu îmi doresc să se termine bine, ca şi fiecare persoană care o susţine. Au fost greşeli din ambele părţi. Poate trebuia să fie şi ea atentă, poate trebuiau să fie şi cei de la Mouratoglou să fie şi ei atenţi, să îi spună exact când trebuie îi înmâne, poate, acea substanţă. Nu ştiu detaliile şi nu vreau să intru prea mult. Nu ştim dedesubturile. Există sportivi care iau acele substanţe, numai că nu sunt prinşi pentru că ştiu exact când să elimine substanţa şi ştiu exact când să le ia. Eu, de exemplu, am fost testată săptămânal şi nu am luat niciodată. Dar nu pot să bag mâna în foc pentru ceilalţi sportivi. Suplimentele sunt diferite de substanţe pe care preparatorii fizici şi medicii de la Academii le dau sportivilor. Suplimentele sunt exact pastilele de zi pe care fiecare persoană poate să le ia.

Am fost când aveam 12 ani. Am jucat la Academia Mouratoglou. Este adevărat, de la o vârstă fragedă li se dau sportivilor nişte substanţe. La juniori, nu te controlează cei de la Anti-doping. Te lasă un pic să mai creşti, să împlineşti 17 ani şi de atunci încep controalele mai intens. Jucătorii şi părinţii trebuie să fie de acord. Li se dă o foaie şi trebuie să semneze să fie de acord să ia acea substanţă. Prima dată am fost speriată, chiar nu ştiam ce se întâmplă (n.r. – de controalele anti-doping)„, a spus Sara Maria Popa în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și