Închide meniul

Ana Bogdan s-a calificat în finala Transylvania Open, după un meci dramatic cu Jaqueline Cristian. Duelul a durat aproape 3 ore

Alex Ioniță Publicat: 10 februarie 2024, 18:23

Reclamă
Ana Bogdan s-a calificat în finala Transylvania Open, după un meci dramatic cu Jaqueline Cristian. Duelul a durat aproape 3 ore

Ana Bogdan s-a calificat în finala Transylvania Open, după un meci dramatic cu Jaqueline Cristian

Ana Bogdan / Profimedia

Ana Bogdan s-a calificat în finala Transylvania Open după un meci dramatic cu Jaqueline Cristian. Jucătoarea de pe poziția cu numărul 65 în clasamentul WTA a câștigat, cu emoții, în semifinalele turneului de la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românca își așteaptă acum adversara din marea finală a turneului. În cealaltă semifinală se vor duela Harriet Dart (103 WTA) și Karolina Pliskova (78 WTA). Duelul va avea loc sâmbătă, de la ora 18:15.

Ana Bogdan s-a calificat în finala Transylvania Open după un meci dramatic cu Jaqueline Cristian

Chiar dacă nu era favorită la acest duel, Ana Bogdan a cucerit primul set al întâlnirii, în o oră și două minute, cu scorul de 6-3. A urmat apoi o revenire a lui Jaqueline Cristian, care s-a impus în setul 2, după 44 de minute, cu același scor, după 44 de minute de joc.

Atmosfera de la Cluj a fost una „de foc”, la ultimul set al întâlnirii. Ana Bogdan și-a adjudecat partida după ce s-a impus cu scorul de 6-4, la game-uri, după 1 oră și 4 minute de joc.

Astfel, întreaga partidă a durat 2 ore și 50 de minute, fiind un meci cu adevărat nebun. A fost al 3-lea duel între cele două românce. Până acum, Ana Bogdan s-a impus de fiecare dată. Sportivele s-au mai întâlnit la Istanbul, în 2012 (2-0 pentru Ana Bogdan) și la Parma, în 2023 (2-1 pentru Ana Bogdan).

Reclamă
Reclamă 4

Ana Bogdan, eliminată în turul 1 de la Australian Open 2024

Ana Bogdan a fost eliminată în turul 1 de la Australian Open 2024, primul Grand Slam al anului.

Bogdan a fost învinsă de sportivă cehă Brenda Fruhvirtova, venită din calificări, locul 110 mondial, scor 6-2, 4-6, 4-6. Meciul a durat două ore şi 19 minute.

„A fost un meci intens, un meci care s-a jucat. Și ea a jucat foarte bine. Eu vin după o pauză destul de lungă, după o recuperare, așa că nu am de ce să fiu foarte supărată, ci din contră, să fiu motivată să lucrez mult mai mult pentru că am de muncă.

Reclamă

La asta mă gândesc în primul rând, să lucrez din punct de vedere fizic. Sunt optimistă și pozitivă pentru tot ce urmează în anul ăsta. Am o echipă bună cu care lucrez, e în sfârșit echipa pe care mi-am dorit-o și la care am visat de foarte multă vreme, așa că e un nou început pentru mine și chiar sunt bucuroasă și recunoscătoare că pot să-i am pe acești oameni alături”, spunea atunci Ana Bogdan, potrivit eurosport.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și