Închide meniul

Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător”

Alex Masgras Publicat: 12 mai 2024, 18:19

Reclamă
Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător

Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: "E îngrijorător"

Novak Djokovic, în timpul meciului cu Alejandro Tabilo, din turul 3 de la Roma / Profimedia

Novak Djokovic a fost eliminat în turul 3 de la Roma. Numărul 1 ATP a pierdut partida cu Alejandro Tabilo, locul 32 mondial, cu scorul de 2-6, 3-6, după doar 68 de minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rezultatul neaşteptat al sârbului vine la mai puţin de două zile de la incidentul nefericit de la finalul meciului cu Moutet.

Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător”

După acel meci, Djokovic a fost lovit de un recipient pentru apă, în timp ce dădea autografe. După ce s-a crezut iniţial că a fost lovit cu intenţie, au apărut ulterior imagini care au arătat că totul nu a fost decât un accident, nefericit, lucru confirmat şi de sârb.

La finalul meciului, Novak Djokovic a oferit câteva declaraţii îngrijorătoare. Sârbul a fost de nerecunoscut în meciul cu Tabilo, iar lovitura încasată la Roma pare că a avut efecte mai mari decât ar fi crezut în primă fază. Sârbul a recunoscut că s-a simţit total diferit pe teren şi s-a arătat îngrijorat:

„M-am antrenat diferit. Am optat pentru o sesiune mai lejeră de antrenament ieri. Nu am simţit nimic, dar nici nu m-am simţit la fel.

Reclamă
Reclamă 4

Astăzi, sub stres, a fost destul de rău. Nu ca durere, ci ca echilibru. Nu a existat coordonare. Am fost un jucător complet diferit faţă de acum două seri.

Am reuşit să dorm bine. Am avut dureri de cap. A doua zi a fost destul de bine, aşa că am crezut că e ok. Poate că e ok, poate că nu e ok. Azi am simţit că a fost alt jucător în echipamentul meu. Fără ritm, fără tempo, fără echilibru. E puţin îngrijorător”, a declarat Novak Djokovic, după eliminarea de la Roma, citat de tennismajors.com.

Reclamă

Sârbul a vorbit puţin şi despre Roland Garros, turneu pe care l-a câştigat de două ori în cariera sa: „Totul trebuie să fie mai bine pentru a avea o şansă să îl câştig”.

Tabilo, care a obţinut prima victorie în faţa unui jucător din Top 10, îl va întâlni în turul următor pe Karen Khachanov.

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins. Fostul număr 1 WTA a primit un wildcard la turneul WTA 125 din capitala Franţei, turneu cu premii totale de 115.000 de dolari.

În primul tur de la Trophee Clarins, Simona Halep o va întâlni pe Mccartney Kessler din Statele Unite ale Americii, locul 123 WTA. Aceasta va fi prima întâlnire dintre cele două jucătoare

În cazul în care va trece de jucătoarea din Statele Unite, Simona Halep va avea o misiune dificilă. Ea o poate întâlni acolo pe câştigătoarea partidei dintre Emma Navarro şi o jucătoare venită din calificări.

Emma Navarro, jucătoare care se află pe locul 22 WTA în acest moment, este şi favorita numărul 1 a turneului de la Paris.

Ana Bogdan (63 WTA), o altă româncă prezentă pe tabloul de la Trophee Clarins, va juca în primul tur cu Varvara Gracheva. Jucătoarea care reprezintă Franţa are 2-1 la întâlnirile directe, duelul de la Paris urmând să fie primul care se dispută pe zgură.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și