Închide meniul

Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 27 martie 2024, 11:25

Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc

Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: "Te iubesc"

Novak Djokovic şi Goran Ivanisevic, în timpul unui antrenament / Profimedia

Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Numărul 1 ATP a făcut anunţul, prin intermediul unei postări emoţionante de pe contul său de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nole” şi Goran Ivanisevic lucrau împreună încă din 2018, iar fostul câştigător de la Wimbledon 2001 a avut un rol uriaş în revenirea sârbului la cel mai înalt nivel, după o perioadă complicată a carierei.

Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc”

Alături de Goran Ivanisevic, Novak Djokovic a câştigat 12 turnee de Grand Slam. În total, sârbul are 24 de astfel de turnee, fiind pe primul loc în tenisul masculin şi la egalitate cu Margaret Court.

„Îmi amintesc foarte bine momentul în care l-am invitat pe Goran să se alăture echipei. Se întâmpla în 2018, iar eu şi Marian (n.r. Vajda) căutam să inovăm şi să aducem puţină magie acestei perechi. Nu doar că am adus serviciul, ci şi multe râsete, distracţie, ani în care am terminat pe primul loc în clasament, multe recorduri doborâte, alte 12 Grand Slamuri (şi câteva finale) de atunci. Am menţionat că şi puţină dramă?

Eu şi Goran am decis să nu mai lucrăm în urmă cu câteva zile. Chimia noastră de pe teren a avut suişuri şi coborâşuri, dar prietenia noastră a fost mereu tare ca o piatră. Mulţumesc pentru tot, prietene. Te iubesc”, a scris Novak Djokovic, pe contul său de Instagram.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Rămâne de văzut cu cine va continua Novak Djokovic, mai ales că a avut un început de 2024 sub aşteptări. El a fost eliminat în semifinalele de la Australian Open de Jannik Sinner, după care s-a oprit încă din turul 3 de la Indian Wells. Ulterior, sârbul a luat decizia de a nu participa la Miami, iar acum se pregăteşte pentru sezonul de zgură.

Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells

Conform paginii tennis365.com, Novak Djokovic va începe pregătirile pentru sezonul de zgură la turneul de la Monte Carlo. Competiţia se va disputa în perioada 7-14 aprilie. Şi Rafael Nadal se află pe lista participanţilor, ibericul sperând să fie într-o formă bună pentru a participa la Roland Garros.

Reclamă 4 / 0/3

Novak Djokovic a câştigat de două ori turneul de la Monte Carlo, în 2015 şi în 2013, mai disputând alte două finale, în 2009 şi 2012. Totuşi, sârbul nu a mai trecut de sferturi din 2015, anul trecut fiind eliminat de Musetti, în turul al treilea, după un meci de trei seturi.

Până la participarea la Roland Garros, Novak Djokovic ar mai putea lua startul la turneele de 1000 de puncte ATP de la Madrid şi Roma. Grand Slam-ul parizian se va disputa în perioada 26 mai – 9 iunie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și