Închide meniul

Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka

Publicat: 5 mai 2024, 11:34

Reclamă
Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka

Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka

Profimedia

Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka. Numărul 1 mondial a salvat numai puţin de 3 mingi de set.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul WTA Iga Swiatek a câştigat primul său titlu la Mutua Madrid Open, după ce a salvat trei mingi de meci în finala cu Aryna Sabalenka, numărul doi mondial şi deţinătoarea trofeului.

Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka

Swiatek s-a impus cu scorul de 7-5, 4-6, 7-6(7), în cea mai lungă finală din acest sezon în circuitul WTA. Thrillerul a depăşit pragul de 3 ore, înainte ca Swiatek să-şi pecetluiască incredibila revenire după 3 ore şi 11 minute, scrie news.ro.

Madrid Open este al 20-lea titlu din carieră pentru Swiatek şi al treilea din acest sezon. Poloneza în vârstă de 22 de ani este cea mai tânără jucătoare care a câştigat 20 de titluri WTA, de la Caroline Wozniacki, care a reuşit performanţa în 2012.

Anul trecut, Sabalenka a fost cea care a câştigat finala la Madrid Open, chiar în faţa lui Swiatek.

Reclamă

„În astfel de meciuri totul se decide în foarte puține puncte. Probabil, când am luat break-ul în setul al treilea, ar fi trebuit să fiu mai concentrată pe serviciul meu. Am făcut o dublă greșeală, dar ulterior am avut alte șanse de a câștiga. Dar Iga a jucat un tenis grozav, a jucat puțin mai bine în momentele importante, atât. Aici cred că s-a făcut diferența„, a spus Sabalenka.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față 16:46 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) 16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și