Închide meniul

Simona Halep a rupt tăcerea despre Patrick Mouratoglou! Ce îi reproşează antrenorului francez în scandalul de dopaj!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 decembrie 2023, 9:00

Reclamă
Simona Halep a rupt tăcerea despre Patrick Mouratoglou! Ce îi reproşează antrenorului francez în scandalul de dopaj!

Simona Halep a rupt tăcerea despre Patrick Mouratoglou

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou/ Profimedia Images

Simona Halep a rupt tăcerea despre Patrick Mouratoglou! Tenismena română, fost lider mondial, a subliniat că şi-ar fi dorit ca Mouratoglou să iasă public mai devreme şi să-şi asume vina pentru depistarea ei pozitivă cu roxadustat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a dat de înţeles că nu va mai avea niciodată o încredere atât de mare într-o echipă, precum cea pe care a avut-o în staff-ul lui Patrick Mouratoglou.

Simona Halep a rupt tăcerea despre Patrick Mouratoglou

Într-adevăr, a ieșit public. Mi-aș fi dorit să fi făcut asta puțin mai devreme (…) Mi-a fost greu, pentru că mereu am avut încredere în echipele mele, în echipele anterioare și în toți cei cu care lucrez (…)

Mereu am avut încredere, iar încrederea mea este acum un pic zdruncinată”, a declarat Simona Halep pentru euronews.ro.

Simona Halep se teme că va fi nevoită să se retragă din tenis: „Probabil va fi sfârşitul carierei mele”

Simona Halep se teme că va fi nevoită să se retragă. Dubla câştigătoare de Grand Slam a vorbit din nou despre cazul său de dopaj. Românca a primit o suspendare de patru ani, după ce testul anti-doping de la US Open 2022 a ieşit pozitiv la roxadustat.

Reclamă

Acum, singura speranţă a Simonei Halep se leagă de verdictul de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Cazul româncei va fi judecat în perioada 7-9 februarie 2024.

Simona Halep speră la o reducere considerabilă a pedepsei de patru ani. În caz contrar, fostul număr 1 WTA se teme că această suspendare va reprezenta şi sfârşitul carierei.

„A trecut deja mai mult de un an, iar în fiecare zi l-am simţit foarte dureros, plin de emoţii. A fost un şoc pentru mine când am primit scrisoarea că la proba mea de urină, doar la proba mea de urină rezultatul a ieşit pozitiv. Ştiu că nu am greşit cu nimic şi ştiu că sunt curată.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost mereu împotriva dopajului. Patru ani înseamnă mult la vârsta mea. Dacă vor fi patru ani nu ştiu cum mă voi descurca. Probabil că va fi sfârşitul carierei mele”, a declarat Simona Halep, pentru sursa citată.

Reacţia spaniolilor, după ce Simona Halep a aflat când va fi audiată la TAS: „Totul sau nimic!”

Reacţia spaniolilor, după ce Simona Halep a aflat când va fi audiată la TAS, a apărut la scurt timp după anunţul făcut de Tribunalul de la Lausanne. Ibericii sunt de părere că românca îşi va juca ultima carte, în încercarea de a-şi reduce pedeapsa de patru ani de suspendare primită de la ITIA.

Simona Halep va fi audiată la TAS în perioada 7-9 februarie. Românca a făcut apel la Tribunalul de la Lausanne imediat după ce şi-a aflat pedeapsa din partea celor de la ITIA.

„Simona Halep își va juca ultima carte la TAS, care a stabilit ca între 7 și 9 februarie 2024 să fie studiat apelul făcut de jucătoarea română.

Trei zile și o sentință care reprezintă un joc de totul sau nimic pentru viața sportivă a Simonei Halep, care ar putea rămâne cu o suspendare de patru ani sau ar putea avea o pedeapsă mai ușoară.

Dacă va rămâne cu suspendarea de patru ani, Simona Halep va avea 35 de ani atunci când pedeapsa pe care încearcă să o evite ar fi ridicată”, a notat spaniolii de la Mundo Deportivo.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și