Închide meniul

Simona Halep resimte povara suspendării, chiar dacă a fost „eliberată”: „Nu poţi trece de la o zi la alta. Va rămâne acest bagaj”

Dan Roșu Publicat: 11 aprilie 2024, 9:04

Reclamă
Simona Halep resimte povara suspendării, chiar dacă a fost „eliberată: „Nu poţi trece de la o zi la alta. Va rămâne acest bagaj

Simona Halep resimte povara suspendării, chiar dacă a fost "eliberată"

Simona Halep, în timpul unui meci - Profimedia Images

Simona Halep resimte povara suspendării, care a ţinut-o departe de terenul de tenis până la turneul de la Miami, acolo unde jucătoarea de 32 de ani a revenit cu eşecul în faţa Paulei Badosa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep se pregăteşte acum de turneul mai mic din Portugalia, de la Oeiras, unde a primit de asemenea un wild card. Simo se va antrena astfel pentru competiţia de la Madrid, cea mai mare la care va participa înainte de Roland Garros, turneu de Grand Slam la care are toate şansele să ajungă.

Până atunci, Simona a recunoscut că va trebui să dea totul şi pe plan mental pentru a trece peste această perioadă, în care a trebuit să se apere în faţa unor adversare, precum Caroline Woznicki.

Simona Halep resimte povara suspendării, chiar dacă a fost „eliberată”

„Acum, totul este bine, sunt curată, nu am făcut nimic greşit. Am demonstrat că realitatea este că sunt nevinovată. Asta mă face să mă simt foarte bine, dar nu e uşor să trec prin ce am trecut eu. Nu pot uita pe loc tot ce s-a întâmplat doar pentru că am fost declarată nevinovată.

Există un bagaj care probabil că va rămâne cu mine mai mult şi nu pot uita de la o zi la alta ce s-a întâmplat. Trebuie să controlez asta mai bine, să-mi controlez emoţiile. Dar sper ca bucuria mă va ajuta”, a spus Hale, citată de SNTV.

Reclamă

Simona Halep a primit wild card pentru primul ei turneu de zgură de la revenire

Simona Halep a primit wild card pentru primul ei turneu de zgură de la revenirea după suspendarea pentru dopaj. Federaţia portugheză a făcut anunţul oficial: Simona va participa la competiţia WTA 125 de la Oeiras, ce va avea loc săptămâna viitoare.

Celelalte wild card-uri au ajuns la Kristina Mladenovic, Francisca Jorge şi Matilde Jorge, susţine cunoscutul jurnalist Jose Mergado. Astfel, Simo a ales o competiţie unde poate juca mai mult în vederea turneelor mari ce o aşteaptă, primul pe listă fiind WTA Madrid.

Competiţia a apărut în calendarul WTA în 2021, atunci când Polona Hercog se impunea în finală, după abandonul Clarei Burel. Elisabetta Cocciaretto a câştigat în 2022, după un ultim act cu Viktoriya Tomova, 7-6, 2-6, 7-5. Anul trecut, Danka Kovinic o bătea în ultimul act pe Rebeka Masarova, 6-2, 6-2.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a revenit recent în clasamentul WTA. Ea a jucat la Miami primul turneu de după decizia TAS. A câştigat primul set cu Paula Badosa, dar a pierdut meciul. Pentru participarea la Miami, Halep a primit 10 puncte WTA. Simona Halep are nevoie de wild card-uri pentru a juca în turnee după decizia TAS.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și