Închide meniul

„E jupânul! Ignoră cifrele!” Sorin Cârțu l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce nu l-a convocat pe Alex Mitriță la națională

Alex Ioniță Publicat: 24 mai 2024, 18:46

Reclamă
„E jupânul! Ignoră cifrele! Sorin Cârțu l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce nu l-a convocat pe Alex Mitriță la națională

Sorin Cârțu l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce nu l-a convocat pe Alex Mitriță la națională

Sorin Cârţu, în timpul unui meci/ Hepta

Sorin Cârțu l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce nu l-a convocat pe Alex Mitriță la națională. Fostul oficial al Universității Craiova nu s-a ferit de cuvinte atunci când a vorbit despre selecționerul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a inclus un singur jucător de la Universitatea Craiova în lotul naționalei pentru amicalele din luna iunie. Atunci, România se va duela cu Bulgaria și Liechtenstein. Amicalul cu Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Sorin Cârțu l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce nu l-a convocat pe Alex Mitriță la națională

Cârțu a dezvăluit că se aștepta ca Mitriță să nu facă parte din lotul lui Edi Iordănescu. Acesta a spus însă că selecționerul a ignorat cifrele jucătorului de la Universitatea Craiova și că astfel a atras furia fanilor din Oltenia.

„Eu eram sigur că nu-l ia! A avut cifre, dar dacă el (n.r. Edi Iordănescu) le ignoră, acum ce să-i faci? E jupânul, echipa lui s-a calificat şi face ce vrea! Antrenorul e suveran! Poate că şi i-a pus în cap pe cei din Oltenia, dar ce-l interesează pe el?

E decizia lui şi n-ai ce să-i faci! Şi eu am fost antrenor şi am avut parte de momente în care a trebuit să iau decizii şi am nemulţumit lumea. Uneori a ieşit bine, alteori nu şi au avut ei dreptate… Asta e!

Reclamă
Reclamă 4

Din punctul meu de vedere, eu zic că trebuia să facă parte din lot! Dar întotdeauna am zis că n-o să-l ia. Mitriţă să-şi vadă de viaţa lui de fotbalist, să ia deciziile cele mai bune pentru el, duminică să facă o partidă mare şi să califice echipa în Conference şi să uite de relaţia asta”, a spus Sorin Cârțu, la gsp.ro.

Costel Gâlcă a răbufnit după ce Edi Iordănescu nu l-a inclus pe Alex Mitriță în lotul preliminar pentru EURO 2024

Antrenorul oltenilor a comentat decizia selecționerului și este de părere că Alex Mitriță ar fi fost o variantă bună pentru echipa națională a României.

Totodată, Gâlcă a spus că și Andrei Ivan ar fi meritat o convocare. Totuși, de notat este că atacantul de la Universitatea Craiova a marcat doar 7 goluri în 38 de meciuri, din toate competițiile ale acestui sezon.

Reclamă

„Nu sunt antrenorul echipei naționale, însă mă așteptam să fie convocat și Andrei Ivan. Edi este selecționerul, își asumă convocările și rezultatele. Despre Mitriță nu mai comentez. Este un jucător decisiv, cu cifre bune, a demonstrat asta și în acest campionat.

Insist pe ideea că selecționerul își asumă responsabilitatea pentru aceste lucruri. Ca antrenor al României, trebuie să convoci cei mai în formă jucători”, a spus Costel Gâlcă, la conferința de presă premergătoare finalei barajului pentru preliminariile Conference League.

De menționat este că lotul convocat de Edi Iordănescu va juca și în cele două amicale premergătoare turneului final. În cadrul acestor amicale, România va juca cu Bulgaria, pe 4 iunie, după care va întâlni Liechtenstein, pe 7 iunie. Partida cu Liechtenstein va începe la ora 21:00 şi va fi transmisă în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:22

Răzvan Marin a înscris un eurogol în România – Ucraina! Torpila mijlocaşului naţionalei a trecut pe sub mâinile lui Lunin!

17:21

Reacţia ucrainenilor, după ce Nicolae Stanciu l-a învins pe Andryi Lunin cu o execuţie de senzaţie la EURO 2024

17:17

Reacţia presei internaţionale, după ce Nicolae Stanciu a reuşit un gol fabulos în poarta lui Lunin: „Mingea a sărutat plasa”

17:00

LIVE VIDEODenis Popescu s-a calificat în semifinale la 50m fluture! Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad sunt LIVE în AntenaPLAY

16:49

FotoEdi Iordănescu, reacţie nervoasă în timpul meciului România – Ucraina! Momentul în care a cedat şi şi-a pus mâinile în cap

16:43

Nicolae Stanciu a deschis scorul în România – Ucraina! Execuţie magnifică a căpitanului naţionalei! Era să înscrie şi din corner!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și