Închide meniul

„Nu putem să-i reproșăm nimic selecționerului” Florin Răducioiu, reacție fermă despre primul 11 al României din meciul cu Ucraina

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2024, 8:22

Reclamă
Nu putem să-i reproșăm nimic selecționerului” Florin Răducioiu, reacție fermă despre primul 11 al României din meciul cu Ucraina

Florin Răducioiu, reacție fermă despre primul 11 al României din meciul cu Ucraina

Florin Răducioiu, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Florin Răducioiu a oferit o reacție fermă despre primul 11 al României, pentru meciul cu Ucraina. Fostul internațional a transmis că nu i se poate reproșa nimic lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Ucraina, primul meci al „tricolorilor” de la EURO 2024, se va juca astăzi, de la ora 16:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Florin Răducioiu, reacție fermă despre primul 11 al României din meciul cu Ucraina

Florin Răducioiu a transmis că este fanul lui Denis Alibec, fiind convins că acesta va intra pe parcurs în meciul cu Ucraina. De asemenea, fostul internațional a subliniat că lui Edi Iordănescu nu trebuie să i se reproșeze nimic, în privința alegerilor făcute.

„Mie îmi place Alibec, dar Alibec poate intra în repriza a doua. Vom vedea ce va fi mâine, dar nu am putea să-i reproșăm nimic selecționerului. El pune în două roluri cheie jucători care au jucat tot timpul, iar ăsta cred că este un lucru foarte bun. Mizează pe doi jucători care au jucat constant, iar asta nu putem să-i reproșăm selecționerului. Dacă vor juca bine sau nu, vom vedea, dar este coerent cu alegerile lui, cu deciziile lui.

Mie îmi place Alibec pentru că e un jucător imprevizibil, poate rezolva în orice moment o fază, îți poate da gol, pasă de gol, dar sper și vreau să cred că îl voi vedea în timpul meciului, probabil în repriza a doua. Va fi un meci complicat”, a declarat Florin Răducioiu, conform sport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Florin Niţă a câştigat duelul cu Horaţiu Moldovan, factorul decisiv fiind lipsa meciurilor oficiale din ultima perioadă pentru portarul lui Atletico Madrid.

În atac, Denis Alibec a ieşit din discuţie din cauza problemele fizice, astfel că Edi Iordănescu a avut de ales între George Puşcaş şi Denis Drăguş. Ultimul a avut câştig de cauză, într-un sistem de trei jucători ofensivi din care vor mai face pare Dennis Man şi Florinel Coman.

România (4-3-3): Niţă – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguş, Coman

Reclamă

Edi Iordănescu, mesaj plin de încredere înainte de România – Ucraina

Edi Iordănescu a transmis un mesaj plin de încredere înainte de România – Ucraina! Selecționerul echipei naționale a prefațat partida cu selecționata din Ucraina, care se va juca luni.

„Se apropie debutul nostru la un turneu final, resimţit asta cu multă bucurie şi cu multă emoţie. E un moment pe care l-am dorit atât de mult şi care ne-a lipsit, pe care l-am creat şi-l merităm. Este şi o presiune foarte mare, dar venită dintr-o dorinţă imensă de a repreznta aşa cum trebuie ţara.

Ne dorim, asta o spun cu toată convingerea, ca mâine şi pe tot parcursul turneului final să facem ca românii să se regăsească în echipa naţională, să-i reprezinte echipa naţională. Mâine pornim încrezători, cu entuziasm şi marcaţi de foarte multă responsabilitate.

(N.r. Ce mesaj transmite suporterilor) Înainte de orice, am simţit deja foarte multă căldură din partea fanilor. Eu îmi doresc ca prin tot ce facem la acest turneu final să dăm un nou început fotbalului românesc. Suporterilor români le promit ce le-am mai promis şi în alte rânduri. Acest grup va da totul. Indiferent de momentele prin care trecem, întâlnim cele mai bune echipe, cei mai buni jucători, echipa va da totul, se va pune în luptă, ne vom bate pentru fiecare metru de teren, vom avea o poziţie foarte serioasă, avem calea noastră”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Ucraina.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15 26 iun.

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09 26 iun.

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și