Închide meniul

„Cunosc mulți jucători români!” Oleksandr Zinchenko a vorbit despre România înainte de EURO! Cum i-a caracterizat pe tricolori

Alex Ioniță Publicat: 13 iunie 2024, 18:47

Reclamă
„Cunosc mulți jucători români! Oleksandr Zinchenko a vorbit despre România înainte de EURO! Cum i-a caracterizat pe tricolori

Oleksandr Zinchenko a vorbit despre România înainte de EURO!

Profimedia

Oleksandr Zinchenko a vorbit despre România înainte de EURO! Vedeta de la Arsenal, parte a lotului Ucrainei pentru turneul final, a vorbit despre duelul cu selecționata lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Ucraina în primul meci de la EURO 2024, luni, de la ora 16:00. Partida va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Oleksandr Zinchenko a vorbit despre România înainte de EURO!

Jucătorul din Premier League este de părere că echipa națională a României este una „dificilă” și că partida de la Munchen va fi extrem de complicată.

Totuși, fundașul din naționala Ucrainei a ținut să menționeze că selecționata din care face parte va da totul la EURO 2024.

„Toți cunosc foarte bine situația din prezent din Ucraina, pentru noi este o motivație extra. Trebuie să arătăm cea mai bună prestație a noastră, după care să vedem ce se va întâmpla.

Reclamă
Reclamă 4

Cunosc mulți jucători români, bineînțeles. Ne pregătim în cel mai bun mod posibil. Da, vom întâlni o echipă dificilă (luni). Va fi un duel extrem de dificil, dar, până la urmă, trebuie să ne focusăm pe ceea ce putem oferi noi.

Ucraina are o echipă minunată, nu văd niciun motiv pentru care nu am putea obține obiectivul propus. Sută la sută, vom pune și mai mult suflet luni comparativ cu alte confruntări”, a reacționat Zinchenko, potrivit gsp.ro.

Nicuşor Bancu ştie cum poate câştiga România primul meci de la EURO 2024

Nicuşor Bancu a declarat că „tricolorii” trebuie să fie extrem de bine organizaţi pe faza defensivă şi să profite de fiecare şansă venită pe atac. Fundaşul a recunoscut că jucătorii ofensivi ai Ucrainei sunt mult peste nivelul său, însă i-a asigurat pe fani că va da totul pentru ca România să câştige.

Reclamă

Totodată, întrebat despre cadoul pe care i-l vor face selecţionerului, dat fiind faptul că ziua acestuia de naştere va fi duminică, Nicuşor Bancu a transmis că „tricolorii” îşi doresc să-i îndeplinească dorinţa lui Edi Iordănescu, aceea ca România să iasă din grupe.

„(N.r. Ce cadou aşteaptă Edi) Vrea să ieşim din grupe, e obiectivul echipei. E alături de noi din prima secundă de când am venit aici. Noi trebuie să jucăm pentru Mister, pentru noi şi pentru România, este un vis devenit realitate. Mergem să câştigăm, în funcţie de cum va decurge jocul, ne gândim la final dacă e bine sau nu ce am obţinut.

Trebuie să ne dublăm, să ne triplăm, să fim cât mai bine organizaţi pe faza defensivă, pentru a nu le crea şansa să ne depăşească. Să fim o echipă cât mai scurtă pentru a avea şanse.

Mă pregătesc 100% la fiecare antrenament, trebuie să mă ridic la nivelul meciului, chiar dacă ei sunt la un nivel mai înalt decât mine, vom face o figură frumoasă.

Nu am analizat partea lor defensivă, suntem la partea ofensivă. Noi o să fim aproape de el, nu-i vom crea spaţii, trebuie să ne dublăm, să ne triplăm, să fim o echipă compactă.

Simţim că trebuie să dăm totul pentru România, pentru mine e ceva unic, să am atâţia oameni la antrenament. Sper să le facem cât mai lungă această fericire”, a declarat Nicuşor Bancu, în timpul unei conferinţe de presă.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și