Închide meniul
EXCLUSIV

Viaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2024, 22:33

Reclamă
Viaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

Viaţa bate filmul în Wurzburg

Ionel Mager şi fiul său / AntenaSport

Viaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager fost copil de mingi pentru eroii de la Sevilla, campionul României cu juniorii Stelei, dar de 28 de ani trăieşte în Germania, la Wurzburg, unde conducere o afacere alături de fiul lui. Iar băiatul, Enrico Mario Mager, a jucat fotbal cu Karim Adeyemi, starul lui Dortmund cu mamă româncă. E una dintre poveştile românilor care susţin naţionala la toate turneele finale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Născut în Germania, Mario a fost coleg la juniori cu Adeyemi, starul Borussiei Dortmund care nu a fost chemat la EURO 2024. Amândoi au origini româneşti şi au participat la un trial organizat de Federaţie pentru copiii românilor din Germania. Refuzat, Adeyemi n-a mai vrut el să joace pentru România atunci când a fost căutat.

Viaţa bate filmul în Wurzburg

Am vorbit cu nea Ţicleanu, dar trebuia s-o contactezi pe mama lui, să-i spui ‘dulce Românie’, nu ştiu ce. Erau înnebuniţi şi ei cu România. Dar dacă nu pui mâna pe el de fraged, e foarte greu„, a declarat Ionel Mager pentru AntenaSport.

În schimb, Mario a renunţat la fotbal, dar se mândreşte cu trofeele câştigate la juniori.

Am fost golgheter de trei ori. Am plecat în Spania, la Catalonia, şi am jucat cu Barcelona. Şi acolo l-am văzut pe Dani Alves în hotel. Dani Alves„, şi-a amintit Mario.

Reclamă
Reclamă 4

Acum, Mario mai jonglează pe terenul din curtea casei şi îşi ajută tatăl în afacerea cu maşini second hand.

(Reporter: Aduci un pic a Haaland, aşa, micul Haaland) Haaland joacă la Manchester City şi eu am rămas să vând maşinile.

(Ai vândut maşina? Ai cumpărat-o?) Trei azi, da!„, s-a amuzat Mario Mager.

Reclamă

Cu fotbalul nu mai eşti, du-te şi cumpără o maşină!„, a reacţionat tatăl lui.

Tatăl lui Mario este plecat din ’96 în Germania. A jucat şi el fotbal şi a ajuns de două ori campionul României cu juniorii Stelei. Ionel a fost copil de mingi, în Ghencea, pentru campionii Europei, Lăcătuş şi Balint. Păstrează cu sfinţenie tricoul României cu autograf de la generalul Iordănescu.

Te impulsionează şi îţi dă ambiţie să fii pe primul loc, să fii unul dintre cei mai buni, să răzbeşti în viaţă„, a spus Ionel Mager.

Chiar dacă stă în Germania, Ionel a colindat toată lumea ca să strige pentru România la marile meciuri.

Cu cămila asta, cu cocoşata asta, am fost în ’98. Toată Franţa!„, i-a arătat Ionel Mager lui Silviu Corneanu, reporterul AntenaSport.

Fiul l-a însoţit în Munchen, la victoria istorică cu Ucraina.

Să ne calificăm din grupe, să trecem şi de prima manşă, să jungem în sferturi„, este dorinţa lui Ionel.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:54

Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Se vede asta!”

0:50

Neil Lennon a anunţat noi transferuri la Rapid, după egalul cu CFR Cluj: „E nevoie de concurenţă”. Ce a spus de Albion Rrahmani

0:37

Dan Petrescu, după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Suntem supăraţi! Echipa a jucat bine!” Dialog fabulos cu Braun: „Eu l-am făcut mare!”

0:22

Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: „Pot să mă înjure, nu mă afectează! Am vrut să mă apăr”

0:00

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

23:47 20 iul.

FotoAlbion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 3 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Gala de Box Magnificent 7 a fost în AntenaPLAY. A fost spectacol total la Birmingham
Citește și