Închide meniul

„E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2

Alex Ioniță Publicat: 21 aprilie 2024, 8:37

Reclamă
„E singurul care a făcut ceva! Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2

Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB - Rapid 2-2

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Hepta

Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2. Fostul internațional a spus numele jucătorului pe care l-a remarcat, în derby-ul de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Alexandru Băluță, jucătorul introdus de Gigi Becali în repriza secundă a duelului.

Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2

„Mister” este de părere că Alexandru Băluță este singurul jucător care s-a remarcat, din atacul roș-albaștrilor. Acesta a vorbit la superlativ de ideea lui Gigi Becali, de a-l introduce pe teren pe omul care a restabilit egalitatea în derby-ul de pe Arena Națională.

„Au fost momente foarte bine de joc. Prima repriză a fost a FCSB-ului, cu Coman acolo în față, apoi a fost Olaru care a marcat primul gol. Apoi au fost 15 minute în care Rapid a controlat jocul și a marcat două goluri și chiar să putea să profite și mai mult în acele momente și să facă 3-1.

După aia, FCSB a mutat foarte bine la pauză, cu Băluță, o mutare foarte bună. Un jucător foarte bun, un punct de sprijin, o mobilitate mai bună între linii. A adus un plus pe faza pe atac. Singurul care a reușit să facă ceva acolo în față.

Reclamă

Până la urmă a fost un rezultat echitabil și un rezultat care îi păstrează FCSB-ului acest avantaj mare pe care îl are în fața ocupantei locului doi”, a spus Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2

Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2. Jucătorul roș-albaștrilor și-a revenit din accidentare și a fost trimis în teren, de Gigi Becali, în a doua repriză a duelului. Acesta a reușit să marcheze golul egalizator.

Partida dintre FCSB și Rapid s-a încheiat cu scorul de 2-2! Lupta incendiară de pe Arena Națională s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Până la urmă am reușit să facem egal, era și păcat să pierdem acest meci, în fața suporterilor. În a doua repriză am fi putut să câștigăm meciul, am avut mai multe ocazii. Așa sunt derby-urile, a fost un derby pe cinste! Mă bucur că am revenit cu gol în echipă. Am adus acel plus de care colegii aveau nevoie.

Ne deranjează că nu am câștigam, lumea aștepta o victorie. Eram datori față de ei. Totuși, și Rapid a făcut un meci bun. Mai avem un pas către titlu, ăsta e cel mai important lucru.

Din păcate am făcut anumite greșeli, asta ne-a costat. Ei au știut să profite, la singurele ocazii pe care le-au avut ne-au taxat. Ăsta este fotbalul, e important să învățăm ceva din meciul ăsta.

În seara aceasta am arătat ca o campioană. Trebuie să fim serioși și să o ținem tot așa. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, încă nu suntem campioni.

Noi trebuie să continuăm la fel, să o ținem tot așa săptămâna asta. Ne așteaptă două meciuri foarte importante. Apoi putem să și sărbătorim.

Probabil că vom sărbători la Sf. Gheorghe, dacă vom fi matematic campioni”, a spus Alex Băluță, la orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
11
mai
23:12
Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!”
11
mai
22:49
FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă
11
mai
22:36
Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!”
11
mai
22:23
Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus
Vezi toate știrile
Citește și