Închide meniul

„E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2

Alex Ioniță Publicat: 21 aprilie 2024, 8:37

Reclamă
„E singurul care a făcut ceva! Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2

Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB - Rapid 2-2

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Hepta

Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2. Fostul internațional a spus numele jucătorului pe care l-a remarcat, în derby-ul de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Alexandru Băluță, jucătorul introdus de Gigi Becali în repriza secundă a duelului.

Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2

„Mister” este de părere că Alexandru Băluță este singurul jucător care s-a remarcat, din atacul roș-albaștrilor. Acesta a vorbit la superlativ de ideea lui Gigi Becali, de a-l introduce pe teren pe omul care a restabilit egalitatea în derby-ul de pe Arena Națională.

„Au fost momente foarte bine de joc. Prima repriză a fost a FCSB-ului, cu Coman acolo în față, apoi a fost Olaru care a marcat primul gol. Apoi au fost 15 minute în care Rapid a controlat jocul și a marcat două goluri și chiar să putea să profite și mai mult în acele momente și să facă 3-1.

După aia, FCSB a mutat foarte bine la pauză, cu Băluță, o mutare foarte bună. Un jucător foarte bun, un punct de sprijin, o mobilitate mai bună între linii. A adus un plus pe faza pe atac. Singurul care a reușit să facă ceva acolo în față.

Reclamă

Până la urmă a fost un rezultat echitabil și un rezultat care îi păstrează FCSB-ului acest avantaj mare pe care îl are în fața ocupantei locului doi”, a spus Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2

Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2. Jucătorul roș-albaștrilor și-a revenit din accidentare și a fost trimis în teren, de Gigi Becali, în a doua repriză a duelului. Acesta a reușit să marcheze golul egalizator.

Partida dintre FCSB și Rapid s-a încheiat cu scorul de 2-2! Lupta incendiară de pe Arena Națională s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Până la urmă am reușit să facem egal, era și păcat să pierdem acest meci, în fața suporterilor. În a doua repriză am fi putut să câștigăm meciul, am avut mai multe ocazii. Așa sunt derby-urile, a fost un derby pe cinste! Mă bucur că am revenit cu gol în echipă. Am adus acel plus de care colegii aveau nevoie.

Ne deranjează că nu am câștigam, lumea aștepta o victorie. Eram datori față de ei. Totuși, și Rapid a făcut un meci bun. Mai avem un pas către titlu, ăsta e cel mai important lucru.

Din păcate am făcut anumite greșeli, asta ne-a costat. Ei au știut să profite, la singurele ocazii pe care le-au avut ne-au taxat. Ăsta este fotbalul, e important să învățăm ceva din meciul ăsta.

În seara aceasta am arătat ca o campioană. Trebuie să fim serioși și să o ținem tot așa. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, încă nu suntem campioni.

Noi trebuie să continuăm la fel, să o ținem tot așa săptămâna asta. Ne așteaptă două meciuri foarte importante. Apoi putem să și sărbătorim.

Probabil că vom sărbători la Sf. Gheorghe, dacă vom fi matematic campioni”, a spus Alex Băluță, la orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și