Închide meniul

Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…”

Publicat: 24 aprilie 2024, 21:47

Reclamă
Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…

Gică Hagi, reacţie a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu

Gică Hagi şi Louis Munteanu / Hepta

Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru a-l aduce pe Louis Munteanu la FCSB şi a reacţionat. Managerul tehnic al Farului anunţă că şi el va încerca să obţintă transferul definitiv al jucătorului care înscrie pe bandă rulantă în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 21 de ani a marcat pentru a 5-a oară în play-off. A contribuit la victoria Farului împotriva Rapidului, scor 3-1, şi aşteaptă convocarea la EURO 2024. La finalul sezonului îi expiră împrumutul de la Fiorentina.

Gică Hagi, reacţie a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu

FCSB şi Rapid sunt echipele care şi-au manifestat interesul pentru a-l transfera pe Munteanu. Totuşi, Gigi Becali a dezvăluit că este dispus să mai achite numai 400.000 de euro. Vestea l-a făcut pe Gică Hagi să anunţe că e gata să intre la licitaţie.

Asta le-am zis în vestiar, toată lumea a făcut bine. Toţi au fost importanţi. Un lucru bun, intră unul, iese altul, lucrurile se fac bine. În campionatul regular dacă eram alt antrenor, eram dat afară. E mai mare presiunea asta, când vrei să câştigi e presiune.

Au mentalitate bună acum, stăm bine. Suntem încrezători şi nu avem ce să facem. Vorbele nu au rost, au jucat extraordinar contra unui adversar foarte valoros. Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună.

Reclamă

Toată lumea, şi maseurul şi femeia de serviciu, trebuie să facem lucrurile într-o direcţie. Vâslim toţi pe acelaşi drum, muncim mult. Nu putem să luăm şi meritele adversarului. Noi am dominat, ne-am bătut, când a trebuit să jucăm fotbal, am jucat fotbal. Publicul pleacă mulţumit acasă.

Louis Munteanu… la suma pe care am văzut-o în ziar, cred că putem concura şi noi. Credeam că se cere mai mult pe el, dar la suma aia concurăm şi noi. Ce întrebare (n.r. dacă merită la EURO). Întrebarea bună, Moruţan să fie tare, să fie puternic. Dar când se întâmplă lucruri grave, pentru el, mentalul lui, să fie puternic… să muncească aşa cum era, un jucător foarte bun.

Totdeauna am avut curajul, convingerea… le dau curaj, chiar dacă sunt exigent, dur. Un părinte trebuie să fie în spatele copilului, ei ştiu că îi sprijin necondiţionat. Chiar dacă câteodată îi mai cert. Ştiu să le dau încredere, să le dau curaj. Şi eu am avut în spatele meu profesorii pe care i-am avut.

Reclamă 4 / 0/3

Luptă, luptă, patru meciuri grele, patru meciuri diferite, trebuie să ţinem pedala bine. E o victorie importantă în seara asta!„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

La finalul meciului Farul – Rapid, Louis Munteanu a vorbit despre viitorul lui şi a mărturisit că îşi doreşte să joace într-un alt campionat. „Vreau să plec afară, dar să vedem ce oferte vor fi”, a recunoscut tânărul jucător.

Anunţul lui Gigi Becali despre transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec!

De asemenea, Gigi Becali a spus că a învăţat din greşeli şi că ştie ce trebuie să facă acum pentru a avea rezultate şi pe plan european, dar şi că el va sărbători doar atunci când va ajuge în Liga Campionilor.

Printre jucătorii pe care vrea să îi aducă se numără Denis Alibec, pe care îl vede ca o soluţie în cazul în care este liber de contract, în timp ce Louis Munteanu este considerat o soluţie de viitor şi că este dispus să dea cel mult 400.000 de euro pe transferul acestuia:

Dacă vrea Dumnezeu, ne calificăm în Liga Campionilor. Ca să reziști pe ambele fronturi nu mai merge ca înainte. Nu mai fac așa, o să iau 6-7 jucători, 3-4 din România, iar pe restul să îi aleagă ei (n.r. – MM Stoica, Mihai Pintilii și Elias Charalambous), că de asta sunt specialiști.

Louis Munteanu e o soluție de viitor. El mai are contract un an cu Fiorentina, cum să dau un milion jumate pe el? Peste jumătate de an e liber. Dau 400.000 maxim. Ei vor să scoată banii pe care i-au plătit pe el.

Alibec, dacă e liber, e bun, te folosești de el. Îi faci contract pe un an și îți faci treaba cu el. Trebuie riscat. Aș risca 2-3 milioane, dar pot lua 50. Eu să iau acum campionatul și după știu ce să fac, am învățat din greșeli.

Reclamă

Eu nu sărbătoresc titlul. Eu sărbătoresc când iau bani. Jucătorii și clubul trebuie să sărbătorească, ei au luat titlul. Am luat eu medalie? Eu sărbătoresc dacă ajungem în Liga Campionilor, atunci o să merg la meciuri să mă relaxez. Iau banul, nu mai am treabă„, a declarat Gigi Becali, la palat.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și