Închide meniul

Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 aprilie 2024, 22:53

Reclamă
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?

Gigi Becali nu l-a vizat doar pe Eduard Radaslavescu în derby-ul Farul - FCSB

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB. Patronul roş-albaştrilor a anunţat că i-a transmis lui Valentin Creţu că îi va prelungi din nou contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a arătat încântat de devotamentul de care dă dovadă Valentin Creţu, dar şi de determinarea pe care o arată pe teren.

Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB

„Nu ai văzut că i-a rupt chiloţii? A auzit că iar îi prelungesc contract. I-am transmis că îi prelungesc iar contractul. Îi fac pe 6 luni, ca să bage motor. Îi bag doar Micheline. Păi dacă i-a rupt chiloţii? Îl vedeţi pe Creţu că fugă de minge?”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Jucătorul făcut praf de Gigi Becali după FCSB – Rapid 2-2

El este jucătorul care a fost făcut praf de Gigi Becali după FCSB – Rapid, scor 2-2, în ultima etapă a turului din play-off. Patronul roş-albaştrilor a reacţionat imediat la finalul derby-ului de pe Arena Naţională şi l-a atacat în direct pe David Miculescu.

Jucătorul făcut praf de Gigi Becali după FCSB – Rapid 2-2

David Miculescu a semnat o ratare incredibilă, din trei metri, în prima repriză. Nu a mai revenit pe teren după pauză.

Reclamă

Eu jucătorii care nu mingea, eu am o mentalitate care nu am auzit-o la specialişti. Eu sunt un amator, dar eu zic aşa. Când tu nu ai mingea, sau mingea nu vine la tine… cred eu că tu te ascunzi. Că te ascunzi, nu îţi place de minge!

Dacă mingea nu vine la tine… la Radaslavescu venea mingea la el, nu se ascunde. Are tupeu. Dacă mingea nu vine la tine, cu mine ai o problemă. Eu cred că tu te ascunzi de minge, ţi-e frică. Ţi-e teamă. Ori eşti bărbat… Tu nu ai voie să ratezi de aici. Ţi-e frică.

Du-te caută mingea! Încă zic că am găsit atacant, dar acum trebuie să îl scot. Îl trec prin foc, ca să îl ard ca argintul. Ţi-e frică de minge, nu eşti fotbalist pentru mine! Eu vă văd când vă ascundeţi de minge. Bă, eu vă văd când vă ascundeţi. Te ascunzi, te văd!„, a declarat Gigi Becali la primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB – Rapid 2-2! Derby spectaculos pe Arena Naţională. Echipa lui Charalambous mai are de aşteptat până să devină campioană

Pe Arena Naţională, în faţa a peste 45.000 de spectatori, gazdele au început cu un gol al lui Florinel Coman, anulat pentru ofsaid în minutul 3. FCSB a deschis totuşi scorul, prin Darius Olaru, în minutul 10. Rapidul a avut o reacţie incredibilă şi a preluat conducerea în numai patru minute. Mai întâi a egalat Krasniqi (min. 12), apoi Albion Rrahmani a înscris şi el (min. 16) şi giuleştenii conduceau cu 2-1. În minutul 21 a marcat şi Hasani pentru Rapid, însă golul a fost anulat pentru ofsaid la Rrahmani.

Elevii lui Charalambous au ratat incredibil în minutul 39, prin Miculescu, care a lovit prost balonul cu capul, din careul mic, trimiţând peste poartă. La pauză Charalambous l-a aruncat în luptă şi pe Alexandru Băluţă, iar acesta a egalat în minutul 57, din pasa lui Radunovic. Aioani a intervenit, în minutul 64, la şutul lui Florinel Coman, iar până la final, în ciuda dominării clare a roş-albaştrilor, nu s-a mai înscris, meciul terminându-se la egalitate, 2-2.

În clasament, FCSB este lider, cu 45 de puncte, iar Rapid e pe locul 5, cu 29 de puncte.

Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! Vezi toate știrile
Citește și