Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”

Bogdan Stănescu Publicat: 1 mai 2024, 22:04

Reclamă
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile

Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimedia Images

Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului. Este vorba chiar de un important fotbalist al „roş-albaştrilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a început negocierile cu Risto Radunovic, pentru ca fundaşul muntenegrean să îşi prelungească înţelegerea cu „roş-albaştrii”.

Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului

Au început negocierile cu agentul lui. Acum suntem la distanţă destul de mare, sper să ne apropiem, dar să fie din ambele direcţii. Nu sunt nici optimist, nici pesimist. Ştiu că e jucătorul nostru până în decembrie, iar în vară nu va pleca, asta garantez, chiar dacă nu semnează prelungirea. Despre planul B nu pot discuta”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Oficialul „roş-albaştrilor” a evitat să comenteze şi posibilul transfer al lui David Kiki la FCSB. Fundaşul, care evoluează pe acelaşi post cu Radunovic, în banda stângă, este dorit de Gigi Becali. Farul încearcă şi ea să îi prelungească înţelegerea lui David Kiki. Constănţenii i-au propus lui David Kiki dublarea salariului.

Nu pot vorbi despre transferuri. Gigi e o carte deschisă. Vorbiţi cu el, eu nu am ce vorbi. Pot vorbi despre un transfer doar în momentul în care se concretizează şi nu pot să spun nici jucătorii pe care i-am propus să vină”, a declarat Mihai Stoica.

Reclamă

Kiki! E greu să faci comparaţie cu Radunovic. Radunovic e unul care a jucat meci de meci la FCSB. Kiki n-a jucat la Farul meci de meci şi niciunde, ştie fotbal, are calitate, dar nu-l poţi compara cu Radunovic acum. Radunovic e din filmul FCSB, dar Kiki nu ştiu dacă va fi de acolo, vedem”, a spus Basarab Panduru, pentru sursa citată.

Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră

Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat pe Facebook câte bilete s-au vândut într-o singură oră.

Potrivit lui Mihai Stoica, 10.000 de bilete au fost vândute la meciul FCSB – CFR Cluj, la finalul căruia roş-albaştrii vor primi trofeul Ligii 1 şi medaliile de campioni ai României.

Reclamă 4 / 0/3

”Oameni buni, nu vă enervați!!! Site-ul de bilete mai dă și rateuri când e asaltat, înțelegeți-l și pe el. Nu mai știe cum e când se decernează trofeul. În prima oră s-a sărit de 10.000 cu CFR.

Vestea bună e că în peluze și tribuna a 2-a nu vor exista zone tampon. So, let’s go crazy!!! Mă abțin cu greu de la ironii. Dar mă abțin”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Cât costă biletele la meciul FCSB – CFR Cluj, în care „roş-albaştrii” vor sărbători cucerirea titlului!

Conducătorii LPF au decis să ofere trofeul Ligii 1 şi medaliile de campioni la derby-ul FCSB – CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului. Iată cât costă biletele la meciul de sărbătoare pentru „roş-albaştri”.

”FCSB anunță că biletele pentru partida cu CFR Cluj, la finalul căreia roș-albaștrii vor primi trofeul și medaliile de campioni ai României (sâmbătă, 11 mai – 20:00, Arena Națională), sunt disponibile pe www.bilete-fcsb.ro.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

PELUZE – 30 LEI
TRIBUNA 1, INEL 3 – 35 LEI
TRIBUNA 1, INEL 2 – 45 LEI
TRIBUNA 2, INEL 3 – 35 LEI
TRIBUNA 2, INEL 2 – 45 LEI
TRIBUNA 2, INEL 1 – 55 LEI
VIP 3 – 150 LEI
VIP 2 – 200 LEI
VIP 1 – 250 LEI

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

Reclamă

„Vă așteptăm să sărbătoriți alături de noi!”

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Arena Națională:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.

Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului.

Vă așteptăm să sărbătoriți alături de noi!”, a transmis FCSB într-un comunicat postat pe reţelele sociale.

Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:55 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos e ACUM în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor 19:42 Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Trophee Clarins! Mesaj scurt transmis de româncă, la ieşirea de pe teren 19:40 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi, 20:30, finala Cupei României. Echipele de start 19:14 „S-a întors ghinionul pentru ea!” Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins 19:12 FotoA fost dat afară de Gigi Becali şi a ajuns campion în afara României! Ar putea să o întâlnească pe FCSB în Europa! 19:06 „Pe toți i-aș lua!” Un patron din Liga 1 vrea să aducă la echipă jucătorii dați afară de Adrian Mititelu, de la FCU Craiova Vezi toate știrile
Citește și