Închide meniul
Foto

Adrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”

Publicat: 8 mai 2024, 21:02

Reclamă
Adrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”

Adrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: "O zi minunată"

Adi Mutu s-a pozat cu un crocodil, alături de soţia Sandra şi fiul său Tiago / Instagram

Adrian Mutu a apărut într-o poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago. Soţii Mutu şi băiatul lor se află într-o vacanţă de senzaţie în Egipt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu se bucură din plin de timpul liber, după ce şi-a dat demisia de la CFR Cluj. „Briliantul” dezvăluia că a renunţat la foarte mulţi bani după umilinţa cu Corvinul din Cupa României.

Adrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”

O zi minunată, vizitând Egiptul”, a scris Adrian Mutu pe contul de Instagram.

Mutu e în prezent liber de contract, după despărţirea de CFR Cluj. Înainte de gruparea din Gruia, Mutu le-a antrenat pe Neftci Baku şi pe Rapid.

Adrian Mutu a fost implicat într-un conflict cu grecul Panagiotis Tachtsidis. Declaraţiile acestuia l-au deranjat foarte tare pe Mutu.

Reclamă

Adrian Mutu i-a amintit lui Tachtsidis ce CV are şi a pus răbufnirea mijlocaşului pe seama vieţii extrasportive pe care o are.

Cât timp am fost eu acolo, nu am auzit să facă probleme în afara terenului. Am auzit înainte”

Cât timp am fost eu acolo, nu am auzit ca el să facă probleme în afara terenului. Într-adevăr am auzit înainte. Aceste ieșiri necontrolate, și nu mă refer neapărat legate de mine, cartonașul și suspendarea luate de pe margine, denotă că nu are o stabilitate emoțională și o viață extrasportivă prea bună.

De aia eu cred că a fost obraznic și a vorbit mintea fără el. Știu că mi-a spus că nu am caracter, nu stau eu să mă caracterizeze Tachtsidis. M-a deranjat când mi-a zis ‘this guy’. Gândește-te că eu am goluri câte meciuri are el în Italia.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi aduc aminte și când am ajuns mister în sus, mister în jos, ‘Il Fenomeno’. Obrăznicia vine când nu ai minte. Unui om fără minte preferi să nu îi dai replica pentru că te trezești în discuții. Cam asta e problema. De multe ori prefer să tac.

Într-adevăr, se vede că are o viață extrasportivă tumultuoasă. E vina clubului. Pentru mine e un act de indisciplină. Sunt și eu o legendă a fotbalului, am scris și pagini de istorie, sunt încă, împreună cu Gică Hagi, golgheterul all time al naționalei. Trebuia sancționat”, declara Adrian Mutu la fanatik.ro.

Tachtsidis a fost arătat cu degetul de Adi Mutu şi după umilinţa suferită în Cupa României, 0-4 cu Corvinul. Grecul a luat atunci cartonaş roşu în minutul 11. Eşecul l-a făcut pe Mutu să îşi dea demisia de la CFR Cluj.

Una dintre deciziile mele era să scot afară din lot anumiți jucători, printre care și Tachtsidis. Trebuia să fie un șoc, ori să plec eu, ori să tai în carne vie”, spunea Mutu.

Adrian Mutu a dezvăluit şi ce relaţie are cu primele două soţii

Fostul atacant al naționalei României se află la cea de-a 3-a căsnicie, cu Sandra Mutu. El a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu și Consuelo Matos și, per total, are 4 copii. Pe Mario, din prima căsnicie, fetele Adriana și Maya, din relația cu Consuelo, și pe Tiago, din căsnicia actuală, cu Sandra. De altfel, Adrian Mutu a rămas în relaţii bune şi cu Alexandra Dinu, prima soţie, aşa cum fostul antrenor de la Rapid şi CFR Cluj a dezvăluit.

„E o relație normală (n.r. – cu Alexandra Dinu). Nu avem niciun fel de probleme. Fiecare își vede de treaba lui, dacă avem ocazia să vorbim despre Mario o facem. Și cu Consuelo la fel.

Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten”, a declarat Adrian Mutu, potrivit sursei citate.

Reclamă
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini live cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și