Închide meniul

Euro 2020 | Fotbaliştii Danemarcei, în stare de şoc: „Sunt terminați emoțional!” Selecţionerul Kasper Hjulmand, în lacrimi: „Ne gândim doar la el și la familia lui”

Dragoș Vasile Publicat: 12 iunie 2021, 23:52

Reclamă
Euro 2020 | Fotbaliştii Danemarcei, în stare de şoc: „Sunt terminați emoțional! Selecţionerul Kasper Hjulmand, în lacrimi: „Ne gândim doar la el și la familia lui

Profimedia

Fotbaliştii Danemarcei, în stare de şoc. Selecţionerul Kasper Hjulmand a oferit prima reacţie despre momentul cutremurător de la Copenhaga, în care Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren şi a fost resuscitat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbaliştii Danemarcei, în stare de şoc! Anunţul făcut de selecţionerul Kasper Hjulmand

Internaţionalii danezi sunt în stare de şoc după momentul dificil din meciul cu Finlanda. Confruntarea s-a întrerupt în minutul 43, însă danezii au decis să joace tot azi, şi nu duminică, de la ora 12:00, a transmis selecţionerul Hjulmand, care avea lacrimi în ochi la conferinţa de presă.

„Avem jucători care sunt terminați emoțional. Jucători care nu ar mai fi putut intra pe teren. Dar s-au ținut unii pe alții. A fost o experiență traumatizantă. Încercăm să ne revenim și să mergem mai departe așa cum putem. Suntem profesioniști. Vom procesa ce s-a întâmplat și vom continua împreună.

Christian e un jucător extraordinar și o persoană și mai bună. Ne gândim doar la el și la familia lui. Ne-a fost greu să-l vedem așa, ne-am gândit la lucrurile importante în viață. La oamenii pe care îi avem aproape. Era mai greu să ne urcăm mâine iar în autocar să venim la meci. Am fi fost mai confuzi decât acum. Am vrut să jucăm și să trecem peste acest moment, a spus Kasper Hjulmand, citat de independent.co.uk.

„Am vorbit cu tatăl lui!” Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Christian Eriksen: „Poate să vorbească!”

Martin Schoots, agentul starului de la Inter Milano, a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Christian Eriksen. Acesta spune că mijlocaşul danez se simte bine şi poate să vorbească. Fotbalistul s-a prăbuşit pe teren în minutul 43 al primei reprize dintre Danemarca şi Finlanda.

Reclamă
Reclamă 4

„Am stat de vorbă cu tatăl lui Christian, mi-a spus că respiră și poate să vorbească”, a spus agentul jucătorului pentru NOS.

Christian Eriksen
Sursa: Twitter

Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren

Eriksen a fost scos de pe teren pe targă, dar colegii au ascuns trupul fotbalistului cu două mari pânze de culoare albă. Pe teren a intrat şi soţia jucătorului. După minute bune, arbitrul englez Anthony Taylor a trimis jucătorii finlandezi la cabine. Meciul a fost suspendat de UEFA, iar jucătorul a fost transportat la spital.

Eriksen a fost scos de pe teren cu targa, aceasta fiind camuflată aproape total de un material alb ţinut în jur de personalul medical, pentru a nu se vedea în interior. Totuşi, în social media au apărut imagini cu Eriksen pe targă, în care jucătorul părea conştient. Ulterior, Eriksen şi-a revenit şi chiar le-a transmis colegilor mesajul de a continua partida cu Finlanda.

Reclamă

Federaţia daneză a postat un mesaj pe Twitter, în care a precizat că Eriksen este conştient: “Christian Eriksen este conştient şi este la Righospitalet pentru investigaţii suplimentare”. Christian Eriksen a fost resucitat pe teren

Profimedia

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și