Închide meniul

„I-am dat mesaj. M-a dat peste cap!” Vlad Chiricheş i-a scris lui Christian Eriksen, după momentele dramatice de la EURO 2020

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2021, 21:33

Reclamă
„I-am dat mesaj. M-a dat peste cap! Vlad Chiricheş i-a scris lui Christian Eriksen, după momentele dramatice de la EURO 2020

Vlad Chiricheş poate pleca de la naţională direct la Galatasaray

Vlad Chiricheş este căpitanul naționalei României | Profimediaimages

Vlad Chiricheş i-a scris lui Christian Eriksen după ce a văzut imaginile şocante din Danemarca – Finlanda 0-1. În minutul 43 al partidei, starul danez s-a prăbuşit pe teren şi a fost resuscitat de medici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiricheş şi Eriksen au fost adversar în 2013, în FCSB – Ajax. Ulterior, cei doi au fost colegi la Tottenham.

Vlad Chiricheş i-a scris lui Christian Eriksen

Am fost debusolat. I-am trimis şi eu un mesaj, sper să-l citească atunci când îşi va reveni. Îl cunosc, am jucat împotriva lui, m-am simţit ataşat de povestea asta, m-a dat peste cap.

Mă bucur că şi-a revenit, sper să-l văd din nou bine, asta este cel mai important. Am fost colegi doi ani, ne-am întâlnit şi înainte, când am bătut Ajax. Eram amândoi la vizita medicală la Tottenham şi am vorbit despre acel meci”, a declarat Vlad Chiricheş la Pro TV, conform Telekomsport.

Christian Eriksen, aproape de tragedie

Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în minutul 43 al meciului dintre Danemarca și Finlanda, fără să fie lovit de nimeni. Minutele care au urmat au fost dramatice. Medicii l-au resucitat direct pe teren.

Reclamă
După minute bune, arbitrul englez Anthony Taylor a trimis jucătorii finlandezi la cabine. Eriksen a fost transportat la spital conștient. Inițial suspendat, meciul a fost reluat odată ce Eriksen a fost stablizat la spital. Acesta le-a cerut personal fotbaliștilor Danemarcei să continue partida, prin FaceTime, de pe patul de spital.
Era dus. I-am făcut manevre de resuscitare şi a fost un stop cardiac. Cât de aproape eram noi? Nu ştiu, l-am adus înapoi, a fost destul de rapid. Nu sunt cardiolog, aşa că nu pot spune de ce s-a întâmplat, las asta pe seama experţilor. Acesta este unul dintre motivele pentru care el este încă în spital, ca să se descopere ce s-a întâmplat. El este treaz acum şi răspunde la întrebări relevant şi clar. Inima bate din nou”, a spus Morten Boesen, medicul naţionalei Danemarcei.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și