Închide meniul

Euro 2020 | Câţi spectactori au fost la Austria – Macedonia de Nord 3-1! FRF a fost contrazisă după ce a anunţat că toate locurile vor fi ocupate

Dragoș Vasile Publicat: 14 iunie 2021, 13:23

Reclamă
Euro 2020 | Câţi spectactori au fost la Austria – Macedonia de Nord 3-1! FRF a fost contrazisă după ce a anunţat că toate locurile vor fi ocupate

Profimedia

fani Macedonia de Nord

Câţi spectactori au fost la Austria – Macedonia de Nord, primul meci din istorie găzduit de România la un turneu final

Dintre cei 9.082 de spectatori din tribune, 76% au primit brăţările de acces pe baza actelor medicale care dovedeau vaccinarea cu schemă completă, trecerea prin boală în ultimele 90 de zile sau un test RT-PCR negativ din ultimele 72 de ore. Ultimele două situaţii au fost extrem de rare, principala cale de imunizare fiind vaccinarea, potrivit news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
AS.ro

Restul spectatorilor, în număr de 2.136, au primit brăţările de acces în urma testării rapide în centrele medicale acreditate Euro-2020 de la OK Medical şi Complet Medical, începând cu 24 de ore înaintea deschiderii porţilor Arenei Naţionale. Nu s-a semnalat niciun test pozitiv.

Personalul care a organizat meciul şi cel care a asigurat serviciile pentru spectatori a fost de asemenea verificat: 976 de persoane erau imunizate prin vaccinare sau trecere prin boală, iar 376 au fost testate rapid, nefiind înregistrate cazuri pozitive.

În zilele de meci, la Arena Naţională este deschis un punct de vaccinare pentru românii care doresc să se imunizeze împotriva Covid-19.

Joi, managerul de comunicare al FRF, Răzvan Mitroi, a afirmat că toate cele 13.000 de locuri disponibile pentru fiecare meci din grupă vor fi ocupate.

Reclamă

Austria a câştigat cu 3-1 confruntarea cu Macedonia de Nord. Au înscris: Lainer ’18, Gregoritsch ’78, Arnautovic ‘89 şi Pandev ‘28.

Euro 2020 | Imagini superbe de pe Arena Naţională! România a găzduit primul meci din istorie la un turneu final

Imagini superbe de pe Arena Naţională. Suporterii au creat o atmosferă de senzaţie înainte de Macedonia de Nord – Austria. În timpul partidei a apărut şi curcubeul.

Chiar dacă au fost emoţii după ce potopul din Bucureşti a inundat cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională arată superb, iar gazonul se prezintă în condiţii foarte bune. Fanii macedoneni şi austrieci au făcut show. Doar 25% din capacitatea arenei din Capitală a fost ocupată pentru prima confruntarea din grupa C.

Reclamă 4 / 0/3
AS.ro
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și