Închide meniul

Euro 2020 | Câţi spectactori au fost la Austria – Macedonia de Nord 3-1! FRF a fost contrazisă după ce a anunţat că toate locurile vor fi ocupate

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 iunie 2021, 13:23

Euro 2020 | Câţi spectactori au fost la Austria – Macedonia de Nord 3-1! FRF a fost contrazisă după ce a anunţat că toate locurile vor fi ocupate

Profimedia

fani Macedonia de Nord

Câţi spectactori au fost la Austria – Macedonia de Nord, primul meci din istorie găzduit de România la un turneu final

Dintre cei 9.082 de spectatori din tribune, 76% au primit brăţările de acces pe baza actelor medicale care dovedeau vaccinarea cu schemă completă, trecerea prin boală în ultimele 90 de zile sau un test RT-PCR negativ din ultimele 72 de ore. Ultimele două situaţii au fost extrem de rare, principala cale de imunizare fiind vaccinarea, potrivit news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
AS.ro

Restul spectatorilor, în număr de 2.136, au primit brăţările de acces în urma testării rapide în centrele medicale acreditate Euro-2020 de la OK Medical şi Complet Medical, începând cu 24 de ore înaintea deschiderii porţilor Arenei Naţionale. Nu s-a semnalat niciun test pozitiv.

Personalul care a organizat meciul şi cel care a asigurat serviciile pentru spectatori a fost de asemenea verificat: 976 de persoane erau imunizate prin vaccinare sau trecere prin boală, iar 376 au fost testate rapid, nefiind înregistrate cazuri pozitive.

În zilele de meci, la Arena Naţională este deschis un punct de vaccinare pentru românii care doresc să se imunizeze împotriva Covid-19.

Joi, managerul de comunicare al FRF, Răzvan Mitroi, a afirmat că toate cele 13.000 de locuri disponibile pentru fiecare meci din grupă vor fi ocupate.

Reclamă

Austria a câştigat cu 3-1 confruntarea cu Macedonia de Nord. Au înscris: Lainer ’18, Gregoritsch ’78, Arnautovic ‘89 şi Pandev ‘28.

Citește și:

Euro 2020 | Imagini superbe de pe Arena Naţională! România a găzduit primul meci din istorie la un turneu final

Imagini superbe de pe Arena Naţională. Suporterii au creat o atmosferă de senzaţie înainte de Macedonia de Nord – Austria. În timpul partidei a apărut şi curcubeul.

Chiar dacă au fost emoţii după ce potopul din Bucureşti a inundat cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională arată superb, iar gazonul se prezintă în condiţii foarte bune. Fanii macedoneni şi austrieci au făcut show. Doar 25% din capacitatea arenei din Capitală a fost ocupată pentru prima confruntarea din grupa C.

Reclamă 4 / 0/3
AS.ro
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro Vezi toate știrile
Citește și