Închide meniul

Euro 2020 | Ungaria – Portugalia 0-3. Portughezii au marcat toate golurile în ultimele 10 minute. Campioana en-titre a început cursa de apărare a coroanei

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 iunie 2021, 20:45

Euro 2020 | Ungaria – Portugalia 0-3. Portughezii au marcat toate golurile în ultimele 10 minute. Campioana en-titre a început cursa de apărare a coroanei

Profimedia

Cristiano Ronaldo

Ungaria – Portugalia 0-3

Portugalia, deţinătoarea trofeului, a învins, marţi, la Budapesta, cu scorul de 3-0, selecţionata Ungariei, într-un meci din grupa F a Campionatului European. La partida de pe Puskas Arena, Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător care a evoluat la cinci turnee finale ale Euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La meci au asistat peste 60.000 de spectatori, la jocurile de la Euro de pe Puskas Arena neexistând o limită în ceea ce priveşte publicul.

Min. 90+3: FINAL DE MECI! Ronaldo a reuşit o dublă de senzaţie, iar Portugalia a debutat cu o victorie la EURO.

Min 90: GOOOL Portugalia! Cristiano Ronaldo a marcat după o fază construită superb alături de Bruno Fernandes.

Reclamă

Min 88: GOOOL Portugalia! Cristiano Ronaldo a transformat un penalty obținut de Rafa Silva. Starul portughez l-a depășit pe Michel Platini și a devenit cel mai bun marcator din istoria campionatelor europene.

Min 83: GOOOL Portugalia! Raphael Guerreiro a înscris cu un șut deviat.

Min 80: Gol anulat pentru Ungaria pe motiv de offside. Decizia a fost corectă.

Reclamă 4 / 0/3

Min 76: Cristiano Ronaldo a cerut penalty după ce mingea a atins în mână un fundaş al Ungariei. Arbitrul a lăsat jocul să continue.

Min 42: Ocazie monumentală pentru Portugalia! După o pasă excelentă a lui Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo a trimis peste poartă din numai 4 metri.

Min 5: Ocazie mare pentru Portugalia! Diego Jota a șutat periculos de la marginea careului, dar Gulacsi a avut o intervenție bună.

Min. 1: A început partida dintre Ungaria şi Portugalia. Stadionul este arhiplin.

Update: E nebunie pe străzile din Budapesta înaintea meciului! La meci sunt așteptați aproximativ peste 60.000 de suporteri.

LIVE SCORE Ungaria – Portugalia, ora 19:00. | Echipele de start

Ungaria : Gulacsi – Botka, Orban, At. Szalai – Lovrencsics, Kleinheisler, Nagy, Schäfer, Fiola – Szalai y Sallai.
Selecționer: Marco Rossi

Reclamă

Portugalia: Rui Patrício – Nélson Semedo, Rúben Dias, Pepe, Guerreiro – Danilo, William, Bruno Fernandes- Bernardo Silva, Diogo Jota, Cristiano Ronaldo.
Selecționer: Fernando Santos

Ungaria – Portugalia se joacă astăzi, începând cu ora 19:00. Naţionala lui Fernando Santos a fost repartizată în grupa F, alături de Germania, Franța și Ungaria. Este, de departe, cea mai strânsă grupă de la Euro 2020.

Cristiano Ronaldo va scrie istorie la acest Campionat European. Va fi singurul jucător din istorie care a jucat la 5 turnee finale: EURO 2004, EURO 2008, EURO 2012 și EURO 2016.

„Nu are niciun rost şi nu foloseşte la nimic să promiţi trofee, nici să faci pronosticuri. Ceea ce pot promite este că vom juca toate meciurile la victorie”, a transmis CR7.

Portugalia, campioana en-titre de la Euro, este văzută cu a 6-a șansă la cucerirea trofeului. Marea favorită este Franța, campioana mondială.

Ungaria – Portugalia se joacă cu casa închisă

Confruntarea dintre unguri şi portughezi va fi cu casa închisă. Federația maghiară permite accesul fanilor la capacitatea maximă a stadionului „Puskas Arena”. Acesta are 67.215 locuri şi se anunţă spectacol total.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:50 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 0-0! Clujenii luptă pentru victorie, pentru a reveni pe locul doi 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four Vezi toate știrile
Citește și