Închide meniul

Euro 2020 | Ungaria – Portugalia 0-3. Portughezii au marcat toate golurile în ultimele 10 minute. Campioana en-titre a început cursa de apărare a coroanei

Dragoș Vasile Publicat: 15 iunie 2021, 20:45

Euro 2020 | Ungaria – Portugalia 0-3. Portughezii au marcat toate golurile în ultimele 10 minute. Campioana en-titre a început cursa de apărare a coroanei

Profimedia

Cristiano Ronaldo

  • Ungaria – Portugalia 0-3
  • Cristiano Ronaldo a scris istorie pe „Puskas Arena”

Ungaria – Portugalia 0-3

Portugalia, deţinătoarea trofeului, a învins, marţi, la Budapesta, cu scorul de 3-0, selecţionata Ungariei, într-un meci din grupa F a Campionatului European. La partida de pe Puskas Arena, Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător care a evoluat la cinci turnee finale ale Euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La meci au asistat peste 60.000 de spectatori, la jocurile de la Euro de pe Puskas Arena neexistând o limită în ceea ce priveşte publicul.

Min. 90+3: FINAL DE MECI! Ronaldo a reuşit o dublă de senzaţie, iar Portugalia a debutat cu o victorie la EURO.

Reclamă

Min 90: GOOOL Portugalia! Cristiano Ronaldo a marcat după o fază construită superb alături de Bruno Fernandes.

Reclamă

Min 88: GOOOL Portugalia! Cristiano Ronaldo a transformat un penalty obținut de Rafa Silva. Starul portughez l-a depășit pe Michel Platini și a devenit cel mai bun marcator din istoria campionatelor europene.

Min 83: GOOOL Portugalia! Raphael Guerreiro a înscris cu un șut deviat.

Min 80: Gol anulat pentru Ungaria pe motiv de offside. Decizia a fost corectă.

Reclamă 4 / 0/3

Min 76: Cristiano Ronaldo a cerut penalty după ce mingea a atins în mână un fundaş al Ungariei. Arbitrul a lăsat jocul să continue.

Min 42: Ocazie monumentală pentru Portugalia! După o pasă excelentă a lui Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo a trimis peste poartă din numai 4 metri.

Min 5: Ocazie mare pentru Portugalia! Diego Jota a șutat periculos de la marginea careului, dar Gulacsi a avut o intervenție bună.

Min. 1: A început partida dintre Ungaria şi Portugalia. Stadionul este arhiplin.

Update: E nebunie pe străzile din Budapesta înaintea meciului! La meci sunt așteptați aproximativ peste 60.000 de suporteri.

LIVE SCORE Ungaria – Portugalia, ora 19:00. | Echipele de start

Ungaria : Gulacsi – Botka, Orban, At. Szalai – Lovrencsics, Kleinheisler, Nagy, Schäfer, Fiola – Szalai y Sallai.
Selecționer: Marco Rossi

Reclamă

Portugalia: Rui Patrício – Nélson Semedo, Rúben Dias, Pepe, Guerreiro – Danilo, William, Bruno Fernandes- Bernardo Silva, Diogo Jota, Cristiano Ronaldo.
Selecționer: Fernando Santos

Ungaria – Portugalia se joacă astăzi, începând cu ora 19:00. Naţionala lui Fernando Santos a fost repartizată în grupa F, alături de Germania, Franța și Ungaria. Este, de departe, cea mai strânsă grupă de la Euro 2020.

Cristiano Ronaldo va scrie istorie la acest Campionat European. Va fi singurul jucător din istorie care a jucat la 5 turnee finale: EURO 2004, EURO 2008, EURO 2012 și EURO 2016.

„Nu are niciun rost şi nu foloseşte la nimic să promiţi trofee, nici să faci pronosticuri. Ceea ce pot promite este că vom juca toate meciurile la victorie”, a transmis CR7.

Portugalia, campioana en-titre de la Euro, este văzută cu a 6-a șansă la cucerirea trofeului. Marea favorită este Franța, campioana mondială.

Ungaria – Portugalia se joacă cu casa închisă

Confruntarea dintre unguri şi portughezi va fi cu casa închisă. Federația maghiară permite accesul fanilor la capacitatea maximă a stadionului „Puskas Arena”. Acesta are 67.215 locuri şi se anunţă spectacol total.

 

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
A murit Artur Jorge, antrenorul uriaş care a câştigat Cupa Campionilor cu Porto
Extra • 22 feb., 14:07
A murit Artur Jorge, antrenorul uriaş care a câştigat Cupa Campionilor cu Porto
România - Portugalia LIVE TEXT
Tenis de masă • 16 feb., 15:00
România – Portugalia 0-3 a fost în AntenaPLAY! „Tricolorii” au pierdut prima prima partidă de la Campionatele Mondiale pe echipe
Dominik Szoboszlai a dat peste cap un pahar de palincă şi a cântat cu fanii maghiari după ce a calificat Ungaria la EURO 2024
Preliminarii EURO 2024 • 20 nov., 10:56
Dominik Szoboszlai a dat peste cap un pahar de palincă şi a cântat cu fanii maghiari după ce a calificat Ungaria la EURO 2024
Portugalia - Islanda 2-0 și Spania - Georgia 3-1
Preliminarii EURO 2024 • 19 nov., 23:47
Portugalia – Islanda 2-0 și Spania – Georgia 3-1! Spectacol în Scoţia – Norvegia, fără Erling Haaland pe teren