Închide meniul

UEFA, gafă de proporţii înainte de Ungaria – Portugalia! Cristiano Ronaldo, „aşteptat” la Bucureşti. Ce a postat forul european înainte de duelul de la Euro 2020

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 iunie 2021, 12:46 / Actualizat: 15 iunie 2021, 14:28

UEFA, gafă de proporţii înainte de Ungaria – Portugalia! Cristiano Ronaldo, „aşteptat la Bucureşti. Ce a postat forul european înainte de duelul de la Euro 2020

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo

UEFA, gafă de proporţii înainte de Ungaria – Portugalia. Cristiano Ronaldo este „aşteptat” la Bucureşti în loc de Budapesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UEFA, gafă de proporţii înainte de Ungaria – Portugalia! A confudat Bucureşti cu Budapesta

UEFA a gafat înainte de duelul dintre Ungaria şi Portugalia. Forul european a „mutat” meciul în capitala României, după ce a confundat Bucureşti cu Budapesta. Fanii „au sărit ca arşi” în secţiunea de comentarii şi s-au luat de administratorii paginii.

„Primul meci al zilei, Ungaria vs Portugalia, la București”, scrie pe contul oficial al EURO 2020.

Confruntarea dintre unguri şi portughezi va fi, de fapt, pe „Puskas Arena”. Stadionul are o capacitate de 67.215 locuri, iar meciul se va juca cu casa închisă.

Sursa: Facebook

Postarea a adunat sute de comentarii ironice din partea românilor şi a ungurilor, fiind ulterior ştearsă de site-ul UEFA.

Reclamă

Euro 2020 | Ungaria – Portugalia, 19:00. Cristiano Ronaldo, faţă în faţă cu istoria

Ungaria – Portugalia se joacă astăzi, începând cu ora 19:00. Meciul va fi LIVE SCORE pe AS.ro. Naţionala lui Fernando Santos a fost repartizată în grupa F, alături de Germania, Franța și Ungaria. Este, de departe, cea mai strânsă grupă de la Euro 2020.

Cristiano Ronaldo va scrie istorie la acest Campionat European. Va fi singurul jucător din istorie care a jucat la 5 turnee finale: EURO 2004, EURO 2008, EURO 2012 și EURO 2016.

Euro 2020 | Cristiano Ronaldo, gest incredibil! Starul portughez s-a enervat din cauza a doua sticle de suc

Cristiano Ronaldo s-a enervat în timpul conferinţei de presă a meciului cu Ungaria. Motivul? Două sticle de Coca-Cola! Se cunoaşte faptul că superstarul Portugaliei este „obsedat” de fitness, iar vedeta lui Juventus a demonstrat din nou acest lucru.

Reclamă 4 / 0/3

În timp ce prefaţa confruntarea cu Ungaria, Ronaldo a luat două sticle de Coca-Cola care erau în faţa lui şi le-a mutat. Starul lusitan a arătat o sticlă de apă şi a avut un mesaj categoric: „Apă! Beţi apă!”

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și