Închide meniul
Video

Alin Chirilă vrea să devină cel mai tatuat luptător. Are o mare problemă în familie: „Soacră-mea mă pune să şterg tatuajele, eu îmi bat altele”

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2021, 22:22

Reclamă

profimediaimages

Alin Chirilă, în timpul luptei cu Matthew Holland, din 2019, de la Londra

Românul care i-a uimit pe englezi cu victoriile din cuşcă vrea să devină cel mai tatuat luptător. Îşi face câte unul la fiecare victorie, chiar dacă acasă are probleme cu soacra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tancul” Chirilă s-a ţinut de promisiune. Greul din cuşcă l-a învins pe un maghiar în gala Heroes şi şi-a făcut tatuaj cu monstrul din film – Venom. Acele şi luptele îi provoacă plăcere durului din cuşcă.

Sunt un pic mai sadic, probabil, dar e o durere plăcută. La tatuajele pe spate m-a luat somnul, chiar am dormit vreo o oră şi juma’ în timp ce mă tatua„, a spus Alin Chirilă pentru Antena Sport.

Chirilă vrea să se deseneze pe tot corpul. Îşi face câte un desen pentru fiecare victorie din cuşcă.

Soacră-mea e călugăriţă şi nu prea e de acord cu toate chestiile astea. Ea îmi spune să le şterg, eu, practic, îmi bat altele noi„, a mai spus Alin Chirilă.

Reclamă

Alin Chirilă a dezvăluit prin ce chinuri a trecut pentru a deveni campion

Luptătorul român a cunoscut faima în Anglia, acolo unde s-a mutat la 21 de ani. A făcut sacrificii uriaşe până să devină campion.

Am plecat în Anglia, unde am descoperit o sală de MMA. Acolo se antrena şi Cătălin Smărăndescu şi am început o colaborare. De acolo a început cariera mea. Sala din Londra avea tot ce trebuia pentru un sportiv de MMA. Avea vreo cinci antrenori.

Plecam dimineaţă la 6 de acasă la muncă, pe şantier. La 11 mă întorceam la sală, făceam antrenamente. Mă schimbam, mă întorceam iar la muncă…acasă ajungeam la 11 noaptea„, a declarat Alin Chirilă la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” Vezi toate știrile
Citește și