Închide meniul
Video

Alin Chirilă vrea să devină cel mai tatuat luptător. Are o mare problemă în familie: „Soacră-mea mă pune să şterg tatuajele, eu îmi bat altele”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2021, 22:22

profimediaimages

Alin Chirilă, în timpul luptei cu Matthew Holland, din 2019, de la Londra

Românul care i-a uimit pe englezi cu victoriile din cuşcă vrea să devină cel mai tatuat luptător. Îşi face câte unul la fiecare victorie, chiar dacă acasă are probleme cu soacra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tancul” Chirilă s-a ţinut de promisiune. Greul din cuşcă l-a învins pe un maghiar în gala Heroes şi şi-a făcut tatuaj cu monstrul din film – Venom. Acele şi luptele îi provoacă plăcere durului din cuşcă.

Sunt un pic mai sadic, probabil, dar e o durere plăcută. La tatuajele pe spate m-a luat somnul, chiar am dormit vreo o oră şi juma’ în timp ce mă tatua„, a spus Alin Chirilă pentru Antena Sport.

Chirilă vrea să se deseneze pe tot corpul. Îşi face câte un desen pentru fiecare victorie din cuşcă.

Soacră-mea e călugăriţă şi nu prea e de acord cu toate chestiile astea. Ea îmi spune să le şterg, eu, practic, îmi bat altele noi„, a mai spus Alin Chirilă.

Reclamă

Alin Chirilă a dezvăluit prin ce chinuri a trecut pentru a deveni campion

Luptătorul român a cunoscut faima în Anglia, acolo unde s-a mutat la 21 de ani. A făcut sacrificii uriaşe până să devină campion.

Am plecat în Anglia, unde am descoperit o sală de MMA. Acolo se antrena şi Cătălin Smărăndescu şi am început o colaborare. De acolo a început cariera mea. Sala din Londra avea tot ce trebuia pentru un sportiv de MMA. Avea vreo cinci antrenori.

Plecam dimineaţă la 6 de acasă la muncă, pe şantier. La 11 mă întorceam la sală, făceam antrenamente. Mă schimbam, mă întorceam iar la muncă…acasă ajungeam la 11 noaptea„, a declarat Alin Chirilă la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Alin Chirilă vrea să devină cel mai tatuat luptător

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și