Închide meniul

As.ro LIVE | Codruț Arsenescu și Răzvan Trișnevschi au fost invitații lui Cătălin Oprișan

Alexandru Ivan Publicat: 16 iunie 2021, 0:24 / Actualizat: 16 iunie 2021, 11:20

Reclamă
As.ro LIVE | Codruț Arsenescu și Răzvan Trișnevschi au fost invitații lui Cătălin Oprișan

Rallymax.ro

Răzvan Trișnevschi și Codruț Arsenescu, la AS.ro LIVE

Codruț Arsenescu și Răzvan Trișnevschi sunt cel mai cunoscut tandem din raliul românesc. În ultima etapă din Campionatul Național, la raliul Argeșului, cei doi au ieșit pe locul al treilea. Sectorul de drum pe care s-a desfășurat competiția face legătura între Curtea de Argeş şi Cabana Capra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Codruț Arsenescu și Răzvan Trișnevschi, la AS.ro LIVE

Acesta este doar unul dintre multele drumuri spectaculoase parcurse de Codruț Arsenescu și Răzvan Trișnevschi. Cel din urmă chiar și-a îndeplinit un vis în acest sezon. Răzvan Trişnevschi și-a făcut debutul la celebra cursă desfăşurată pe zăpada din jurul localităţii Comandău, Winter Rally Covasna.

„De când se organizează acest raliu, mi-am dorit să fiu la start în fiecare an, dar lipsa unui buget nu mi-a permis achiziţionarea acestor anvelope speciale de zăpadă. Au fost şi alţi factori, într-un an s-a anulat din lipsa zăpezii iar acum 2 ani soţia s-a îmbolnăvit grav şi nu am reuşit să luăm startul.” a spus Răzvan Trişnevschi, citat de rallymax.ro.

Răzan obișnuiește de multe ori să plece la raliu cu soția lui, Manuela. Aceasta este și navigatorul lui de rezervă, atunci când Traian Codruţ Arsenescu nu este disponibil.

„N-am apucat să facem nici măcar 1 km de test pe zăpadă, doar ce am urcat din Covasna în Comandău şi am zis WOW! Prima probă am folosit-o ca teren de teste, după care ne-am acomodat tot mai mult cu specificul cursei şi am prins tot mai multă încredere. Nu ne permitem riscuri la bugetul pe care-l avem dar cât am putut şi am ştiut noi, am încercat să facem spectacol”, a mai spus Răzvan Trișnevschi, despre raliul de la Covasna.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și