Închide meniul

As.ro LIVE | Codruț Arsenescu și Răzvan Trișnevschi au fost invitații lui Cătălin Oprișan

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 iunie 2021, 0:24 / Actualizat: 16 iunie 2021, 11:20

As.ro LIVE | Codruț Arsenescu și Răzvan Trișnevschi au fost invitații lui Cătălin Oprișan

Rallymax.ro

Răzvan Trișnevschi și Codruț Arsenescu, la AS.ro LIVE

Codruț Arsenescu și Răzvan Trișnevschi sunt cel mai cunoscut tandem din raliul românesc. În ultima etapă din Campionatul Național, la raliul Argeșului, cei doi au ieșit pe locul al treilea. Sectorul de drum pe care s-a desfășurat competiția face legătura între Curtea de Argeş şi Cabana Capra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Codruț Arsenescu și Răzvan Trișnevschi, la AS.ro LIVE

Acesta este doar unul dintre multele drumuri spectaculoase parcurse de Codruț Arsenescu și Răzvan Trișnevschi. Cel din urmă chiar și-a îndeplinit un vis în acest sezon. Răzvan Trişnevschi și-a făcut debutul la celebra cursă desfăşurată pe zăpada din jurul localităţii Comandău, Winter Rally Covasna.

„De când se organizează acest raliu, mi-am dorit să fiu la start în fiecare an, dar lipsa unui buget nu mi-a permis achiziţionarea acestor anvelope speciale de zăpadă. Au fost şi alţi factori, într-un an s-a anulat din lipsa zăpezii iar acum 2 ani soţia s-a îmbolnăvit grav şi nu am reuşit să luăm startul.” a spus Răzvan Trişnevschi, citat de rallymax.ro.

Răzan obișnuiește de multe ori să plece la raliu cu soția lui, Manuela. Aceasta este și navigatorul lui de rezervă, atunci când Traian Codruţ Arsenescu nu este disponibil.

„N-am apucat să facem nici măcar 1 km de test pe zăpadă, doar ce am urcat din Covasna în Comandău şi am zis WOW! Prima probă am folosit-o ca teren de teste, după care ne-am acomodat tot mai mult cu specificul cursei şi am prins tot mai multă încredere. Nu ne permitem riscuri la bugetul pe care-l avem dar cât am putut şi am ştiut noi, am încercat să facem spectacol”, a mai spus Răzvan Trișnevschi, despre raliul de la Covasna.

Reclamă

 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și