Închide meniul

Franţa – Germania 1-0 | Didier Deschamps, uimit de războiul câştigat. „A fost o luptă între titani. Ne-au făcut să suferim”

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2021, 9:30 / Actualizat: 16 iunie 2021, 14:42

Reclamă
Franţa – Germania 1-0 | Didier Deschamps, uimit de războiul câştigat. „A fost o luptă între titani. Ne-au făcut să suferim

Profimediaimages

Franţa - Germania 1-0 | Didier Deschamps, uimit de războiul câştigat

„În faţa noastră era o mare echipă germană care ne-a făcut să suferim. Nu i-am dominat în mare măsură. Ei au avut mingea mai mult decât noi, dar noi am fost mai eficienţi. Ne-am fi putut pune la adăpost cu un al doilea gol pentru a fi mai liniştiţi la finalul jocului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost un meci de nivel foarte, foarte înalt, o luptă între titani şi jucătorii mei au fost acolo. Suntem capabili să facem unele lucruri mai bine cu mingea, dar în ceea ce priveşte starea de spirit, am ştiut să suferim. A trebuit să fie aşa în această seară împotriva unei echipe germane foarte bune. (n.r. – despre defensiva echipei sale) Ştiu ce pot face. Nu am avut griji, am fost puşi în dificultate, dar a fost cazul şi în sesiunile de antrenament şi aşa am corectat anumite lucruri.

Franţa – Germania 1-0 | Didier Deschamps, uimit de războiul câştigat

Cei trei din faţă (Griezmann-Benzema-Mbappe) ar fi putut înscrie. Acest trio a ajutat echipa să se apere bine. Ştiu că nu vom câştiga meciuri apărându-ne, dar avem această capacitate. Partea de îmbunătăţit este animaţia ofensivă. Germanii au impus o astfel de luptă, au pus o astfel de densitate… Nu vreau să-i disociez pe cei trei din faţa de ceilalţi şapte.

Defensiv, ei se pun în slujba colectivului, astfel încât să ne putem apăra foarte bine. Grupul se cunoaşte. Când vorbim de blocul defensiv, este acelaşi care a fost la Mondial, cu excepţia lui Sam Umtiti, care a fost înlocuit de Presnel (Kimpembe). Şi Paul (n.r. – Pogba), şi NG (n.r. – Kante), nu Adrien (n.r. – Rabiot), dar există obiceiuri şi automatisme, fără a disocia trio-ul atacant care a depus mult efort. Fotbalul este despre a fi eficient şi am fost în ambele terenuri.

Nu am comis o greşeală iremediabilă, nu am dat nimic. Nu am făcut altceva decât să ne apărăm bine, am fi putut folosi mingea mai bine pentru a-i obliga să apere, dar grupul trebuia să fie gata, aşa a fost. Trebuie să păstrăm această forţă colectivă, este baza”, a declarat Deschapms, potrivit lequipe.fr.

Reclamă

Franţa – Germania 1-0 | Hummels, ghinionistul serii

Campioana mondială en titre, Franţa, a învins selecţionata Germaniei, scor 1-0, marţi seară, la Munchen, într-un meci din Grupa F a Euro 2020.

Golul a fost marcat de germanul Hummels, în minutul 20, în propria poartă. Francezii au avut două goluri anulate pentru ofsaid, în minutele 66 şi 85.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și