Închide meniul

Aroganța lui Pogba după Franța – Germania 1-0: „Trebuie să ne asumăm statutul de campioni mondiali!” Starurile care l-au disperat pe Low: „Nu îi putem face să dispară!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2021, 1:18 / Actualizat: 16 iunie 2021, 2:47

Aroganța lui Pogba după Franța – Germania 1-0: „Trebuie să ne asumăm statutul de campioni mondiali! Starurile care l-au disperat pe Low: „Nu îi putem face să dispară!

Profimedia

Paul POgba a fost desemnat jucătorul meciului în Franța - Germania 1-0

Franța a câștigat șocul primei etape de la EURO 2020, scor 1-0 cu Germania. Paul Pogba a fost desemnat jucătorul meciului și la final le-a adus aminte nemților cine este campioană mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aroganța lui Pogba după Franța – Germania 1-0

Performanța echipei este cea mai importantă. Fără echipă, nu aș fi fost la fel de bun. Toți au depus efort. Victoria este colectivă. Ne concentrăm pe ceea ce trebuie să facem. Trebuie să ne asumăm statutul de campioni mondiali. Când trebuie să suferim în defensivă, o facem împreună, iar când trebuie să atacăm suntem, de asemenea împreună„, a fost aroganța lui Pogba după Franța – Germania 1-0.

Și Didier Deschamps recunoaște cu echipa sa a întâlnit un adversar redutabil. „Am avut un meci greu împotriva unei mari echipe a Germaniei. Am luptat. Am fi putut face mai mult în atac, dar am avut un meci dur, datorită calității jocului acestei echipe germane. Au fost întotdeauna greu de manevrat, dar am reușit să profităm de avantaj și am luat cele 3 puncte”, l-a completat selecționerul Didier Deschamps.

Joachim Low, după Franța – Germania 1-0: „Nu îi putem face pe Mbappe și Griezmann să dispară!”

Joachim Low, care va pleca de la naționala Germaniei după EURO 2020, e de părere că jucători precum Mbappe și Griezmann sunt greu de anihilat.

A fost un joc extrem de intens și bun de ambele părți. În următoare două – trei zile va trebui să ne îmbunătățim eficiența. Dacă ne asumăm mai multe riscuri cu Portugalia? Asta am făcut și azi, am jucat cu un singur fundaș defensiv. Ne-am apărat bine, dar nu îi putem face pe Mbappe și Griezmann să dispară complet„, a spus Joachim Low.

Reclamă

Euro 2020 | Franţa – Germania 1-0. Un autogol a decis primul mare şoc al Campionatului European

Campioana mondială en titre, Franţa, a învins selecţionata Germaniei, scor 1-0, marţi seară, la Munchen, într-un meci din grupa F a Campionatului European. Golul a fost marcat de germanul Hummels, în minutul 20, în propria poartă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și