Închide meniul

Franţa – Germania 1-0 | Didier Deschamps, uimit de războiul câştigat. „A fost o luptă între titani. Ne-au făcut să suferim”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2021, 9:30 / Actualizat: 16 iunie 2021, 14:42

Franţa – Germania 1-0 | Didier Deschamps, uimit de războiul câştigat. „A fost o luptă între titani. Ne-au făcut să suferim

Profimediaimages

Franţa - Germania 1-0 | Didier Deschamps, uimit de războiul câştigat

„În faţa noastră era o mare echipă germană care ne-a făcut să suferim. Nu i-am dominat în mare măsură. Ei au avut mingea mai mult decât noi, dar noi am fost mai eficienţi. Ne-am fi putut pune la adăpost cu un al doilea gol pentru a fi mai liniştiţi la finalul jocului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost un meci de nivel foarte, foarte înalt, o luptă între titani şi jucătorii mei au fost acolo. Suntem capabili să facem unele lucruri mai bine cu mingea, dar în ceea ce priveşte starea de spirit, am ştiut să suferim. A trebuit să fie aşa în această seară împotriva unei echipe germane foarte bune. (n.r. – despre defensiva echipei sale) Ştiu ce pot face. Nu am avut griji, am fost puşi în dificultate, dar a fost cazul şi în sesiunile de antrenament şi aşa am corectat anumite lucruri.

Franţa – Germania 1-0 | Didier Deschamps, uimit de războiul câştigat

Cei trei din faţă (Griezmann-Benzema-Mbappe) ar fi putut înscrie. Acest trio a ajutat echipa să se apere bine. Ştiu că nu vom câştiga meciuri apărându-ne, dar avem această capacitate. Partea de îmbunătăţit este animaţia ofensivă. Germanii au impus o astfel de luptă, au pus o astfel de densitate… Nu vreau să-i disociez pe cei trei din faţa de ceilalţi şapte.

Defensiv, ei se pun în slujba colectivului, astfel încât să ne putem apăra foarte bine. Grupul se cunoaşte. Când vorbim de blocul defensiv, este acelaşi care a fost la Mondial, cu excepţia lui Sam Umtiti, care a fost înlocuit de Presnel (Kimpembe). Şi Paul (n.r. – Pogba), şi NG (n.r. – Kante), nu Adrien (n.r. – Rabiot), dar există obiceiuri şi automatisme, fără a disocia trio-ul atacant care a depus mult efort. Fotbalul este despre a fi eficient şi am fost în ambele terenuri.

Nu am comis o greşeală iremediabilă, nu am dat nimic. Nu am făcut altceva decât să ne apărăm bine, am fi putut folosi mingea mai bine pentru a-i obliga să apere, dar grupul trebuia să fie gata, aşa a fost. Trebuie să păstrăm această forţă colectivă, este baza”, a declarat Deschapms, potrivit lequipe.fr.

Reclamă

Franţa – Germania 1-0 | Hummels, ghinionistul serii

Campioana mondială en titre, Franţa, a învins selecţionata Germaniei, scor 1-0, marţi seară, la Munchen, într-un meci din Grupa F a Euro 2020.

Golul a fost marcat de germanul Hummels, în minutul 20, în propria poartă. Francezii au avut două goluri anulate pentru ofsaid, în minutele 66 şi 85.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Franţa – Germania 1-0
  • Hummels, autogolul care  a decis meciul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și