Închide meniul

EURO 2020 | Italia – Ţara Galilor 1-0. „Dragonii” n-au timp de petrecut! Căpitanul Gareth Bale sună adunarea după calificarea în optimi: „Trebuie să ne revenim!”

Dragoș Vasile Publicat: 20 iunie 2021, 21:48

Reclamă
EURO 2020 | Italia – Ţara Galilor 1-0. „Dragonii n-au timp de petrecut! Căpitanul Gareth Bale sună adunarea după calificarea în optimi: „Trebuie să ne revenim!

Profimedia

Gareth Bale

Ţara Galilor a obţinut biletele pentru EURO 2020 pentru al doilea turneu consecutiv. „Dragonii” s-au calificat chiar dacă au pierdut în utima rundă cu Italia, 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dragonii” n-au timp de petrecut! Căpitanul Gareth Bale sună adunarea după calificarea în optimi

Gareth Bale sună adunarea după calificarea mult visată. Căpitanul „dragonilor” anunţă că atât el, cât şi coechipierii săi, trebuie să se pregătească pentru confruntarea de foc din următoarea fază a competiţiei. Galezii vor întâlni locul 2 din grupa B, din care fac parte Belgia, Rusia, Danemarca sau Finlanda.

„Ştiam că va fi greu de la început. Am încercat să obţinem un rezultat pozitiv, dar nu este nicio diferenţă pentru că terminăm tot pe locul doi. Cartonaşul roşu a fost o întâmplare nefericită. Am fost nevoiţi să ne apărăm. Trebuie să ne revenim acum, avem cinci zile până la următorul meci”, a spus Gareth Bale, citat de Talksport.com.

Chiar dacă Ţara Galilor a pierdut, Aaron Ramsey este mândru de efortul pe care galezii l-au depus pe teren.

„A fost greu, am jucat împotriva unei echipe grozave. Am avut caracter. Nu poţi să pui la îndoială acest lucru. Suntem toţi pentru unul pentru a ajunge unde ne-am propus. Puteam să obţinem un egal, dar nu a fost să fie. Suntem bucuroşi că am terminat pe locul doi”, a spus Aaron Ramsey la finalul meciului, potrivit sursei citate.

Reclamă

EURO 2020 | Italia – Ţara Galilor 1-0. „Dragonii” vor juca în optimi

Italia a învins Ţara Galilor cu 1-0 şi s-a calificat în optimile de finală ale EURO 2020 de pe primul loc al Grupei A. Naţionala lui Bale merge şi ea în faza următoare a competiţiei, de pe locul al doilea.

În cele trei meciuri disputate în faza grupelor, Ţara Galilor a remizat cu Elveţia, scor 1-1, a învins Turcia, scor 2-0, şi a pierdut cu Italia, scor 0-1.

Clasamentul final al grupei A de la Euro 2020

Reclamă 4 / 0/3

1. Italia 9p (7-0)
2. Ţara Galilor 4p (3-2)
3. Elveţia 4p (4-5)
4. Turcia 0p (1-8)

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și