Închide meniul

EURO 2020 | Italia – Ţara Galilor 1-0. „Dragonii” n-au timp de petrecut! Căpitanul Gareth Bale sună adunarea după calificarea în optimi: „Trebuie să ne revenim!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iunie 2021, 21:48

EURO 2020 | Italia – Ţara Galilor 1-0. „Dragonii n-au timp de petrecut! Căpitanul Gareth Bale sună adunarea după calificarea în optimi: „Trebuie să ne revenim!

Profimedia

Gareth Bale

Ţara Galilor a obţinut biletele pentru EURO 2020 pentru al doilea turneu consecutiv. „Dragonii” s-au calificat chiar dacă au pierdut în utima rundă cu Italia, 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dragonii” n-au timp de petrecut! Căpitanul Gareth Bale sună adunarea după calificarea în optimi

Gareth Bale sună adunarea după calificarea mult visată. Căpitanul „dragonilor” anunţă că atât el, cât şi coechipierii săi, trebuie să se pregătească pentru confruntarea de foc din următoarea fază a competiţiei. Galezii vor întâlni locul 2 din grupa B, din care fac parte Belgia, Rusia, Danemarca sau Finlanda.

„Ştiam că va fi greu de la început. Am încercat să obţinem un rezultat pozitiv, dar nu este nicio diferenţă pentru că terminăm tot pe locul doi. Cartonaşul roşu a fost o întâmplare nefericită. Am fost nevoiţi să ne apărăm. Trebuie să ne revenim acum, avem cinci zile până la următorul meci”, a spus Gareth Bale, citat de Talksport.com.

Chiar dacă Ţara Galilor a pierdut, Aaron Ramsey este mândru de efortul pe care galezii l-au depus pe teren.

„A fost greu, am jucat împotriva unei echipe grozave. Am avut caracter. Nu poţi să pui la îndoială acest lucru. Suntem toţi pentru unul pentru a ajunge unde ne-am propus. Puteam să obţinem un egal, dar nu a fost să fie. Suntem bucuroşi că am terminat pe locul doi”, a spus Aaron Ramsey la finalul meciului, potrivit sursei citate.

Reclamă
Citește și:

EURO 2020 | Italia – Ţara Galilor 1-0. „Dragonii” vor juca în optimi

Italia a învins Ţara Galilor cu 1-0 şi s-a calificat în optimile de finală ale EURO 2020 de pe primul loc al Grupei A. Naţionala lui Bale merge şi ea în faza următoare a competiţiei, de pe locul al doilea.

În cele trei meciuri disputate în faza grupelor, Ţara Galilor a remizat cu Elveţia, scor 1-1, a învins Turcia, scor 2-0, şi a pierdut cu Italia, scor 0-1.

Clasamentul final al grupei A de la Euro 2020

Reclamă 4 / 0/3

1. Italia 9p (7-0)
2. Ţara Galilor 4p (3-2)
3. Elveţia 4p (4-5)
4. Turcia 0p (1-8)

Recomandări
  • Italia – Ţara Galilor 1-0
  • Căpitanul Gareth Bale sună adunarea după calificarea în optimi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și