Închide meniul

EURO 2020 | Cristiano Ronaldo nu rămâne dator! Starul portughez a dat replica după ce a fost făcut „prostănac”. Cum le-a răspuns criticilor

Dragoș Vasile Publicat: 21 iunie 2021, 19:15

Reclamă
EURO 2020 | Cristiano Ronaldo nu rămâne dator! Starul portughez a dat replica după ce a fost făcut „prostănac. Cum le-a răspuns criticilor

Cristiano Ronaldo, absent din echipa ideală de la Euro 2020

Profimedia

Update: Cristiano Ronaldo a venit cu o replică pentru contestatari. Recent, starul portughez a fost făcut „prostănac” de Dietmar Hamann (47 ani), fost mare internaţional german.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”În timp ce ei îmi copiază trecutul, eu inventez noi viitoruri”, a scris CR7 pe Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ştirea iniţială

Reclamă

Cristiano Ronaldo, „taxat” de un fost mare internaţional german. Superstarul portughez l-a umilit pe Antonio Rudiger în Portugalia – Germania 2-4, iar Dietmar Hamann (47 ani) l-a pus la zid.

Cristiano Ronaldo, „taxat” de un fost mare internaţional: „Chiar pare un prostănac!”

Ronaldo a prelut înalt o minge peste fundaşul german, după care a trimis un „no-look pass” cu călcâiul, către un coechipier. Hamann, fost mare mijlocaş la Bayern şi Liverpool, a considerat gestul sfidător şi l-a „taxat” pe Cristiano.

„Cred că este o prostie. Trimite mingea peste Rudiger, se preface că o va prinde, apoi pasează cu călcâiul și se uită în altă parte. Bineînțeles, este uimitor, știm cu toții că poate face așa ceva. Dar cred că, într-un fel, desconsideră oponenții.

Reclamă 4 / 0/3

Da, este cel mai bun, alături de Messi. Dar acum pare un prostănac. S-a întâmplat la 1-0, chiar pare un măscărici. Vă spun acum, toți vor zice că le-a oferit ceva în plus pentru a întoarce rezultatul. Poate revenirea Germaniei a început acolo”, a spus Dietmar Hamann, citat de Mirror.

VEZI AICI FAZA SUPERBĂ REUŞITĂ DE RONALDO

EURO 2020 | Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez, gol în premieră împotriva Germaniei

Cristiano Ronaldo e de neoprit. Starul portughez a marcat primul gol din carieră împotriva Germaniei în înfrângerea cu 2-4. CR7 este tot mai aproape de a intra în istorie. Până acum, Ronaldo mai evoluase în patru confruntări cu nemţii, însă nu reuşise să înscrie (23 de şuturi pe spaţiul porţii în 360 de minute). Al cincilea meci a fost cu noroc.

În urma acestei reuşite, Ronaldo a marcat al 19-lea gol din carieră la turnee finale. A devenit primul fotbalist european care ajunge la această performanţă, la egalitate cu Miroslav Klose.

CR7 are șansa de a deveni golgheterul all-time la nivel de echipe naționale. În acest moment, recordul îi aparține iranianul Ali Daei (109 goluri). După „dubla” din meciul cu Ungaria şi reuşita cu Germania, Cristiano a ajuns la 107 reușite în tricoul Portugaliei.

Cristiano Ronaldo
Profimedia
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și