Închide meniul

EURO 2020 | Cristiano Ronaldo nu rămâne dator! Starul portughez a dat replica după ce a fost făcut „prostănac”. Cum le-a răspuns criticilor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 iunie 2021, 19:15

EURO 2020 | Cristiano Ronaldo nu rămâne dator! Starul portughez a dat replica după ce a fost făcut „prostănac. Cum le-a răspuns criticilor

Cristiano Ronaldo, absent din echipa ideală de la Euro 2020

Profimedia

Update: Cristiano Ronaldo a venit cu o replică pentru contestatari. Recent, starul portughez a fost făcut „prostănac” de Dietmar Hamann (47 ani), fost mare internaţional german.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”În timp ce ei îmi copiază trecutul, eu inventez noi viitoruri”, a scris CR7 pe Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ştirea iniţială

Reclamă

Cristiano Ronaldo, „taxat” de un fost mare internaţional german. Superstarul portughez l-a umilit pe Antonio Rudiger în Portugalia – Germania 2-4, iar Dietmar Hamann (47 ani) l-a pus la zid.

Cristiano Ronaldo, „taxat” de un fost mare internaţional: „Chiar pare un prostănac!”

Ronaldo a prelut înalt o minge peste fundaşul german, după care a trimis un „no-look pass” cu călcâiul, către un coechipier. Hamann, fost mare mijlocaş la Bayern şi Liverpool, a considerat gestul sfidător şi l-a „taxat” pe Cristiano.

„Cred că este o prostie. Trimite mingea peste Rudiger, se preface că o va prinde, apoi pasează cu călcâiul și se uită în altă parte. Bineînțeles, este uimitor, știm cu toții că poate face așa ceva. Dar cred că, într-un fel, desconsideră oponenții.

Reclamă 4 / 0/3

Da, este cel mai bun, alături de Messi. Dar acum pare un prostănac. S-a întâmplat la 1-0, chiar pare un măscărici. Vă spun acum, toți vor zice că le-a oferit ceva în plus pentru a întoarce rezultatul. Poate revenirea Germaniei a început acolo”, a spus Dietmar Hamann, citat de Mirror.

VEZI AICI FAZA SUPERBĂ REUŞITĂ DE RONALDO

EURO 2020 | Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez, gol în premieră împotriva Germaniei

Cristiano Ronaldo e de neoprit. Starul portughez a marcat primul gol din carieră împotriva Germaniei în înfrângerea cu 2-4. CR7 este tot mai aproape de a intra în istorie. Până acum, Ronaldo mai evoluase în patru confruntări cu nemţii, însă nu reuşise să înscrie (23 de şuturi pe spaţiul porţii în 360 de minute). Al cincilea meci a fost cu noroc.

În urma acestei reuşite, Ronaldo a marcat al 19-lea gol din carieră la turnee finale. A devenit primul fotbalist european care ajunge la această performanţă, la egalitate cu Miroslav Klose.

CR7 are șansa de a deveni golgheterul all-time la nivel de echipe naționale. În acest moment, recordul îi aparține iranianul Ali Daei (109 goluri). După „dubla” din meciul cu Ungaria şi reuşita cu Germania, Cristiano a ajuns la 107 reușite în tricoul Portugaliei.

Cristiano Ronaldo
Profimedia
Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, „taxat” după Portugalia – Germania 2-4
  • Un fost mare internaţional german l-a pus la zid pe CR7

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Trei meciuri din Championship se văd azi, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Leicester – West Brom se joacă de la 14:30 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și