Închide meniul

EURO 2020 | Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez, gol în premieră împotriva Germaniei. E tot mai aproape de un record istoric! VIDEO

Dragoș Vasile Publicat: 19 iunie 2021, 19:45

EURO 2020 | Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez, gol în premieră împotriva Germaniei. E tot mai aproape de un record istoric! VIDEO

Profimedia

Cristiano Ronaldo

  • Cristiano Ronaldo, de neoprit
  • Starul portughez a marcat în premieră împotriva Germaniei

Cristiano Ronaldo, de neoprit. Starul portughez a marcat primul gol din carieră împotriva Germaniei şi este tot mai aproape de a intra în istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, de neoprit. Starul portughez, gol în premieră împotriva Germaniei!

Până acum, CR7 mai evoluase în patru confruntări cu nemţii, însă nu reuşise să înscrie (23 de şuturi pe spaţiul porţii în 360 de minute). Al cincilea meci a fost cu noroc.

În minutul 15 din Portugalia – Germania, Diogo Jota i-a pasat decisiv în faţa porţii lui Ronaldo, care nu a avut emoţii cu Neuer.

Reclamă

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE CRISTIANO RONALDO

În urma acestei reuşite, Ronaldo a marcat al 19-lea gol din carieră la turnee finale. A devenit primul fotbalist european care ajunge la această performanţă, la egalitate cu Miroslav Klose.

Reclamă

Cristiano Ronaldo este singurul jucător din istoria fotbalului care a jucat la cinci turnee ale campionatului european. Starul lusitan debuta la EURO în 2004, iar de atunci nu a ratat nicio ediție. În plus, Ronaldo a marcat la fiecare EURO în care a participat, record absolut.

Citește și:

Cristiano Ronaldo, tot mai aproape de un record istoric!

După „dubla” din meciul cu Ungaria, Cristiano Ronaldo l-a depăşit pe legendarul Michel Platini, care avea cele mai multe goluri la EURO, 9 la număr. Noul record îi aparține oficial lui Cristiano Ronaldo, care are 12.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo are șansa de a deveni și golgheterul all-time la nivel de echipe naționale. În acest moment, recordul îi aparține iranianul Ali Daei (109 goluri). După „dubla” din meciul cu Ungaria şi reuşita cu Germania, Cristiano a ajuns la 107 reușite în tricoul Portugaliei.

Cristiano Ronaldo, bucurie după gol
Profimedia

Dan Petrescu, impresionat de Cristiano Ronaldo

Experimentatul antrenor a avut doar cuvinte de laudă la adresa starului portughez. Dan Petrescu este de părere că orice tehnician ar sta liniştit dacă l-ar avea în echipă pe Ronaldo.

„Când îl ai pe Cristiano Ronaldo în echipă, ca antrenor ești liniștit, știi că îți poate câștiga oricând meciul. Plus că portughezii mai au și alți jucători foarte buni, precum Bruno Fernandes. Iar antrenorul e vechi, are experiență, îi știe bine pe toți. Eu sunt curios cât mai joacă Cristiano la nivelul acesta.

Eu urmăresc campionatele din Italia, Spania și Anglia, dar echipa Germaniei nu merge pentru că ei știu că pleacă selecționerul. Toți jucătorii sunt sub nivel. Nu au dorință, lejeritatea cu care ajungeau la poarta adversă”, a spus Bursucul, la ProTV.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Germania, gol după şapte secunde în duelul "de foc" cu Franţa
Fotbal extern • 23 mart., 22:25
Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro