Închide meniul

EURO 2020 | Se ştiu primele meciuri din optimile de finală! Italia, meci de foc pe Wembley. Cu cine joacă Danemarca + Ce echipe s-au calificat până acum

Dragoș Vasile Publicat: 22 iunie 2021, 9:11

Reclamă
EURO 2020 | Se ştiu primele meciuri din optimile de finală! Italia, meci de foc pe Wembley. Cu cine joacă Danemarca + Ce echipe s-au calificat până acum

Profimedia

Italia - Austria

Se ştiu primele meciuri din optimile de finală de la EURO 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se ştiu primele meciuri din optimile de finală de la EURO 2020

Potrivit împerecherii, in primul meci din optimile de finală vor juca Ţara Galilor şi Danemarca. „Dragonii” au încheiat pe poziţia secundă în Grupa A, cu 4 puncte. De partea cealaltă, danezii au obţinut biletele pentru faza următoare a competiţiei după ce au învins Rusia, scor 4-1, la Copenhaga.

Danemarca, Finlanda şi Rusia au terminat la egalitate de puncte în Grupa B. S-a făcut un clasament în trei pentru a fi departajate.

Ţara Galilor – Danemarca se joacă sâmbătă, 26 iunie, de la ora 19:00.

Reclamă

Italia – Austria este al doilea meci din optimile de finală. „Squadra Azzurra” a încheiat grupa A cu maximum de puncte, 9, după ce au obţinut succese pe bandă rulantă. Italia a ajuns la 11 victorii la rând fără gol primit. De peste 1.000 de minute n-a mai scos mingea din poartă echipa antrenată de Roberto Mancini.

De partea cealaltă, Austria şi-a asigurat locul doi, unde i-a luat locul Ucrainei, pe care a învins-o cu 1-0 la Bucureşti. A marcat Baumgartner în minutul 21. Austria s-a calificat în premieră în optimi la EURO.

Italia – Austria se joacă sâmbătă, 26 iulie, pe Wembley, de la ora 22:00.

Reclamă 4 / 0/3

Care sunt echipele calificate până acum în optimile de finală

Reprezentativele Franţei, Angliei, Cehiei, Elveţiei şi Suediei şi-au asigurat calificarea în optimile EURO 2020, în urma rezultatelor înregistrate luni în grupele B şi C.

Danemarca a învins Rusia, scor 4-1, iar Belgia a trecut de Finlanda, scor 2-0, danezii şi belgienii calificându-se în optimi din grupa B. Tot luni, Austria a învins Ucraina, scor 1-0, şi a ajuns în optimi alături de Olanda, din grupa C.

În urma acestor rezultate, Franţa, Anglia şi Cehia, şi Suediei, care încă nu au jucat în ultima etapă, dar au 4 puncte după două meciuri şi-au asigurat cel puţin locul 3 în grupele F, D, respectiv E. Şi Elveţia este în optimi, după ce a terminat grupa A pe locul 3, cu patru puncte. În optimi mai sunt calificate Italia, Ţara Galilor.

EURO 2020 | Rusia – Danemarca 1-4. Danezii, primele reacţii după miracolul de la Copenhaga! Fotbaliştii au luptat pentru Eriksen: „Iubirea le-a adus puterea!”

Danezii, primele reacţii după miracolul de la Copenhaga. Naţionala lui Kasper Hjulmand a obţinut calificarea în optimile de finală de la EURO 2020.

„Nu am cuvinte să descriu admiraţia pentru echipa asta. Sunt atât de puternici. Vreau să le mulţumesc fanilor. Iubirea şi grija pe care au arătat-o le-a adus puterea să joace!”, a spus Kasper Hjulmand, citat de UEFA.com.

„E o nebunie că am mers mai departe! E un sentiment excelent. E incredibil să fac parte din această echipă. Nu mi-aş dori să fiu în alt loc acum”, a declarat Mikkel Damsgaard.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și